Ζυγίζει 320 Κιλά και δεν Μπορεί να Περπατήσει. Αυτό που Ανακάλυψαν οι Γιατροί στο Δέρμα της, τους έκανε να Παγώσουν
Www.true.gr

Ζυγίζει 320 Κιλά και δεν Μπορεί να Περπατήσει. Αυτό που Ανακάλυψαν οι Γιατροί στο Δέρμα της, τους έκανε να Παγώσουν

Μία υπερβολικά παχύσαρκη γυναίκα, που ζυγίζει 320 κιλά, αποκάλυψε πως ένα τραυματικό περιστατικό από την παιδική της ηλικία ήταν η αρχή της μακροχρόνιας μάχης με το βάρος της.

Η Lisa Fleming, 49, που εμφανίστηκε σε μία τηλεοπτική εκπομπή, μοιράστηκε πως κάποτε ήταν ένα ‘φυσιολογικό παιδί που έπαιζε, διασκέδαζε και έκανε πράγματα.’

Μεγάλωσε με πέντε αδερφούς και παραδέχτηκε πως ο πατέρας της την είχε καλομάθει και η μητέρα της της έφτιαχνε ότι ήθελε να φάει για να δείξει πόσο την αγαπούσε.

‘Έτσι μου έδειχνε την αγάπη της, μαγειρεύοντας.»Ωστόσο, η Lisa, που τώρα ελπίζει να κάνει μία επέμβαση για να μειώσει το βάρος της, είπε πως χρησιμοποιούσαν το φαγητό και ως τιμωρία.

«Θυμάμαι μια φορά που είχα ζητήσει λίγο κέικ και δεν μου έδινε. Δεν το κατάλαβα και έτσι έβαλα το δάχτυλό μου και έβγαλα όλο το γλάσο.»

«Η μητέρα μου με έπιασε, με έβαλε κάτω και με ανάγκασε να φάω όλο το κέικ. Μία ώρα μετά όμως ήρθε ο πατέρας μου και το πέταξε στα σκουπίδια. Πάντα με έσωζε.»

Αποκάλυψε επίσης πως οι γονείς της πήραν διαζύγιο όταν εκείνη ήταν 9 και αυτό την τραυμάτισε πάρα πολύ. Είπε πως το μόνο πράγμα που την έκανε να νιώθει καλύτερα ήταν το φαγητό.Μέχρι να φτάσει 11 ζύγιζε 54 κιλά. Είπε πως ήξερε πως έπρεπε να αλλάξει όταν δεν μπορούσε πια να σηκωθεί από το κρεβάτι και βρήκε σκουλήκια στις δίπλες από το δέρμα της.

Και για πρώτη φορά μετά από χρόνια, κατάφερε να σηκωθεί από το ίδιο κρεβάτι στο οποίο είχε πεθάνει η μητέρα της από παχυσαρκία και να κάνει ένα 6ωρο ταξίδι για να συναντήσει τον Dr. Younan Nowzaradan στο Houston και να ζητήσει την βοήθειά του.

Χρειάστηκαν 7 άνθρωποι για να την σηκώσουν από το κρεβάτι και να την βάλουν στο ασθενοφόρο.

«Τουλάχιστον όμως κάνω κάτι γι’αυτό πριν να είναι πολύ αργά.»

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr