Ζούσε έναν Εφιάλτη από τους Πονοκεφάλους για Μήνες. Όταν ο Γιατρός είδε Αυτό που ήταν Μέσα στο Αυτί της, Πάγωσε.
Www.true.gr

Ζούσε έναν Εφιάλτη από τους Πονοκεφάλους για Μήνες. Όταν ο Γιατρός είδε Αυτό που ήταν Μέσα στο Αυτί της, Πάγωσε.

Μία γυναίκα με όνομα Lekshmi L υπέφερε από πονοκεφάλους για πολύ καιρό. Είχε δοκιμάσει πολλά φάρμακα αλλά τίποτα δεν έκανε δουλειά. Τελικά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού δεν το άντεχε άλλο.

Προς έκπληξη των γιατρών, υπήρχε μία ζωντανή αράχνη στο αυτί της. Η Lekshmi, που κατάγεται από την Ινδία, μεταφέρθηκε σε ένα τοπικό νοσοκομείο του Hebbal επειδή είχε πολύ έντονους πονοκεφάλους.

Σύμφωνα με εκείνη, το πρόβλημα ξεκίνησε μετά από μία μέρα που είχε κοιμηθεί στην βεράντα. Μετά από εξέταση, οι γιατροί βρήκαν μία αράχνη καλά κρυμμένη μέσα στο αυτί της.

Ακόμα και εκείνοι έμειναν έκπληκτοι όταν κατάλαβαν τι προκαλούσε τον πονοκέφαλο της.

Σύμφωνα με τον Dr. Santosh Shivaswamy, είναι συνηθισμένο να έρχονται άνθρωποι για διάφορα παράξενα αντικείμενα στα αυτιά τους. Η περίπτωση της Lekshmi όμως ήταν διαφορετική. Κανείς από τους γιατρούς δεν είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο.Εκείνη είπε: «Ήμουν τρομοκρατημένη καθώς ένιωθα την κίνηση της αράχνης στο αυτί μου και αμέσως μετά ένιωθα φρικτούς πονοκεφάλους να με πνίγουν. Δεν μπορούσα να σκεφτώ καθαρά και πάγωσα όταν μου είπαν οι γιατροί πως όντως υπήρχε μία αράχνη στο αυτί μου.»

Ευτυχώς, δεν έπαθε κάτι σοβαρό.

Αρχικά, είχε προσπαθήσει με το δάχτυλό να ψάξει στο αυτί της αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ζήτησε ακόμα και από την κόρη της να κοιτάξει το αυτί της με φακό, αλλά δεν είδε κάτι.

Όταν ο πόνος έγινε ανυπόφορος, η άντρας της αποφάσισε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Η αράχνη τελικά βγήκε αφού ο γιατρός έριξε φως μέσα στο αυτί.Ο Dr. Santosh Shivaswamy είπε:

«Είναι πολύ σπάνιο να βλέπουμε μία ζωντανή αράχνη να κινείται στο αυτί κάποιου.»

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr