Το ζώδιο που κάνει το καλύτερο «κρεβάτι» -Κι όμως δεν είναι αυτό που πιστεύατε!

Είναι σχεδόν αδύνατο να μιλήσει κανείς για ζώδια χωρίς να αναφερθεί στο σεξ και τον έρωτα.

Μία από τις πρώτες ερωτήσεις που θέλει σχεδόν κάθε γυναίκα να κάνει σε έναν άνδρα μόλις τον γνωρίσει, είναι το «τι ζώδιο είσαι;». Και σε πολλούς άνδρες για να λέμε την αλήθεια, κι ας κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για τα ζώδια ή ότι δεν τους ενδιαφέρει.

Ποιοι είναι καλύτεροι συνδυασμοί ζωδίων στο σεξ; Ποια ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους και τι τους αρέσει ερωτικά; Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα αστρολογικά θέματα, που διαβάζονται μετά… μανίας, καθώς απ’ ό,τι φαίνεται το ζώδιό μας, επηρεάζει τη σεξουαλικότητά μας.

Ποιο ζώδιο είναι το καλύτερο στο κρεβάτι;

Έστω και λίγο να έχει ασχοληθεί κανείς με τα ζώδια, θα έχει ακούσει ότι κάποια από αυτά είναι «καυτά», ενώ άλλα λίγο… ξενέρωτα. Ποια είναι όμως τα πέντε ζώδια που κάνουν το καλύτερο και περισσότερο σεξ; Σε πολλούς, το πρώτο που τους έρχεται στο μυαλό είναι ο Σκορπιός και όχι άδικα, καθώς έχει τη φήμη του ερωτιάρη. Ένα άλλο όμως ζώδιο το ανταγωνίζεται κι έρχεται να του πάρει τα πρωτεία.

Ο Υδροχόος λοιπόν, είναι αυτός που ρίχνει από τον «θρόνο» τον Σκορπιό, καθώς φαίνεται να περνάει καλύτερα από όλους στην κρεβατοκάμαρα. Κι αυτό γιατί θεωρείται ένα από τα πιο αυθόρμητα, προχωρημένα και παιχνιδιάρικα ζώδια, που δεν φοβάται να δοκιμάσει καινούρια πράγματα στο κρεβάτι. Διαθέτει επίσης πολλή φαντασία και δεν είναι οπαδός της ρουτίνας. Στον ανεξάρτητο Υδροχόο αρέσει η δημιουργικότητα και η καινοτομία στο κρεβάτι, ενώ θέλει πάθος, καθώς βαριέται εύκολα.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του εγκεφαλικού Υδροχόου που τον κάνει να ξεχωρίζει στο σεξ, είναι ότι είναι περιπετειώδης, ενώ η εφευρετικότητά του κάνει μοναδική την εμπειρία μαζί του στο κρεβάτι.

πηγη: iefimerida.gr