Ζώδια σήμερα! Ιδανική μέρα για γνωριμίες! Ποιοι είναι οι τυχεροί;
Www.true.gr

Ζώδια σήμερα! Ιδανική μέρα για γνωριμίες! Ποιοι είναι οι τυχεροί;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη και θα ευνοήσει πάρα πολύ τις συναναστροφές με αγαπημένους σου ανθρώπους και ιδιαίτερα με ανθρώπους που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες. Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση σήμερα και κάνε μία επίσκεψη σε ένα κουμπάρο σου, σε ένα μακρινό συγγενή ή σε κάποιο άλλο πρόσωπο που έχεις καιρό να δεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου δείχνει πως σήμερα θα έχεις ευκαιρίες να κάνεις εντύπωση μέσα από τις ιδέες, τις απόψεις σου και τη συμπεριφορά σου. Για εσένα που είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να έρθουν και νέες γνωριμίες που θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου για αυτό εκμεταλλεύσου την και περάστε καλά μαζί κάνοντας κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έρθει μέσα από μία επίσκεψη που θα κάνεις σε κάποιο φιλικό ή κάποιο συγγενικό σου σπίτι.

Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώθεις περίεργα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη θα φέρει στο μυαλό σου σκέψεις και αναμνήσεις του παρελθόντος. Αυτές μπορεί να σε ρίξουν ψυχολογικά όμως αυτή η «πτώση» θα είναι προσωρινή. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο από τον Κριό δείχνει πως θα είναι εύκολο να ξαναβρείς τη ζωντάνια σου, την αισιοδοξία σου και τις θετικές σκέψεις σου αρκεί να το θελήσεις. Ένα ζήτημα που σε απασχολεί και σχετίζεται είτε με οικονομικά είτε με αισθηματικά θέματα μπορεί να βρει λύση ως δια μαγείας, χωρίς εσύ να χρειαστεί να κάνεις κάτι περαιτέρω από αυτά που έχεις κάνει ήδη.

Σήμερα υπάρχει πιθανότητα να είσαι περισσότερο εσωστρεφής από ότι συνηθίζεις όμως αυτό θα «ενεργοποιήσει» το/η σύντροφό σου ο/η οποίος/α θα γίνει περιποιητικός/η μαζί σου προκειμένου να σου φτιάξει τη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από μία συνάντηση με παλιούς γνωστούς.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και αυτό δείχνει πως η ήμερα θα είναι γεμάτη επαφές και συζητήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Σήμερα δεν αποκλείεται να βρεις ευκαιρία να κάνεις μία νέα γνωριμία με επαγγελματικό υπόβαθρο ή να συζητήσεις για μία νέα συνεργασία και να προωθήσεις όσο καλύτερα γίνεται τη δική σου πλευρά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και αυτό είναι κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο από κανέναν. Εκμεταλλεύσου την επικοινωνιακή σου διάθεση προκειμένου να μπορέσεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή μέρα για τη σχέση σου καθώς η επαφή με το/η σύντροφό σου θα σε βοηθήσει να νιώσεις τυχερός/η που τον/ην έχεις στη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία σε ένα μέρος όπου θα είναι συγκεντρωμένος αρκετός κόσμος είναι πολύ πιθανή.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και αυτό δείχνει πως σήμερα μπορεί να έχεις κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις που δεν θα σε αφήσουν να ακολουθήσεις το πρόγραμμα που είχες στο μυαλό σου. Βέβαια θα είσαι τόσο οργανωτικός/η και τόσο συγκεντρωμένος/η σε αυτές που θα είναι εύκολο να ξεμπερδεύεις μαζί τους στο μισό χρόνο από ότι θα χρειαζόσουν συνήθως. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Κριό δείχνει πως θα είναι εξίσου εύκολο να διευθετήσεις ένα επαγγελματικό σου ζήτημα το οποίο μπορεί να σε ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες, αρκεί να πιστέψεις πως έχεις την ικανότητα να το κάνεις.

Σήμερα είναι μία καλή μέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να μην αφήσεις σκέψεις σχετικές με δουλειές και υποχρεώσεις να σε απασχολήσουν ακόμα και την ώρα που θα είστε μαζί! Αν είσαι ελεύθερος/η δες ένα αισθηματικό ραντεβού σαν μία ευκαιρία για να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα.

Λέων


Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά οτιδήποτε και αν έχεις κανονίσει να κάνεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Κριό θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την εύνοια της ημέρας προς εσένα καθώς θα φέρει δίπλα σου ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλά! Οι συναντήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος που έχεις να δεις καιρό ευνοούνται, για αυτό σήκωσε το τηλέφωνο και κανόνισε το. Σήμερα δεν αποκλείεται να σου γίνει πρόταση να κάνεις ένα ταξίδι ή να βρίσκεσαι ήδη μακριά από τη «βάση» σου παίρνοντας υπέροχα!

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου για αυτό αφιέρωσε του/ης χρόνο και αν μπορείς κάνετε και μία εκδρομή έστω και μονοήμερη. Αν είσαι ελεύθερος/η οι πιθανότητες να κάνεις νέες γνωριμίες αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Παρθένος

Σήμερα αν έχεις ελεύθερο χρόνο προτίμησε να τον περάσεις στο σπίτι καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη θα σε κάνει να αναζητήσεις το καταφύγιο σου. Αν θέλεις να βρίσκεσαι στο σπίτι αλλά δεν θέλεις να είσαι μόνος/η σου είναι μία καλή ευκαιρία για να κάνεις ένα τραπέζι για τους αγαπημένους σου ανθρώπους και για την οικογένειά σου, προκειμένου να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Κριό δείχνει πως θα υπάρξουν γύρω σου άνθρωποι οι οποίοι θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα σε κάνουν να καταλάβεις πως είναι στο πλευρό σου και σε στηρίζουν πάνω σε οποιοδήποτε ζήτημα.

Σήμερα προτίμησε να μείνεις σπίτι με το/η σύντροφό σου καθώς έχετε ανάγκη και οι δύο από ποιοτικό χρόνο, για αυτό εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που θα σου δοθούν. Αν είσαι ελεύθερος/η άκουσε τη διαίσθησή σου καθώς θα σε οδηγήσει στα κατάλληλα συμπεράσματα σχετικά με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να βγεις έξω, να πάρεις τηλέφωνο αγαπημένους σου ανθρώπους και να συναντήσεις κόσμο σε γενικότερο πλαίσιο, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη. Η επικοινωνιακή σου διάθεση δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο και θα είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να κλέψεις τις εντυπώσεις των ανθρώπων που θα συναναστραφείς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό δείχνει πως η ήμερα μπορεί να φέρει και μία νέα γνωριμία σε επαγγελματικό επίπεδο. Σήμερα ακόμα και αν εσύ δεν το προσπαθήσεις θα ευνοηθείς ιδιαίτερα από νέες γνωριμίες και αυτό πρέπει να το έχεις το νου σου.

Μία βόλτα με το/η σύντροφό σου όχι όμως μόνοι σας, αλλά παρέα με αγαπημένους σας ανθρώπους είναι το ιδανικό σενάριο για την ημέρα, καθώς η επικοινωνιακή σας διάθεση θα σας βοηθήσει να περάσετε καλά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με τη βοήθεια ενός προσώπου του περιβάλλοντος σου.

Σκορπιός

Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη και δείχνει πως τα οικονομικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα. Προσπάθησε να μην αποκτήσεις εμμονές με αυτά, καθώς δεν θα μπορέσεις να περάσεις μία όμορφη ημέρα και είναι πιθανόν να γίνεις και εριστικός/η με τους γύρω σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Κριό δείχνει πως θα βρεις τρόπο να αφήσεις προσωρινά στην άκρη οικονομικά άγχη, λογαριασμούς και υποχρεώσεις προκειμένου να περάσεις καλά. Ακόμα και μία βόλτα για ένα καφέ με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο θα έχει πολύ θετική επίδραση στη διάθεσή σου για αυτό επεδίωξε το.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να μην αφήσεις σκέψεις που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα να μονοπωλήσουν τη συζήτησή σας. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ κάποιου/ας που θα συναντήσεις θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και θα γίνει η αρχή για να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση.

Τοξότης


Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό δείχνει πως οι δικές σου ανάγκες και τα δικά σου θέλω θα πρωταγωνιστήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία για να περάσεις την ημέρα σου όπως εσύ θα επιλέξεις, όμως πρόσεξε καθώς αυτό μπορεί να δημιουργήσει παράπονα από αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Κριό θα τονώσει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθησή σου και θα σε βοηθήσει να πείσεις οποιονδήποτε θελήσεις να ακολουθήσει το δικό σου πλάνο! Οι νέες γνωριμίες ευνοούνται και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις νέους ανθρώπους οι οποίοι ήρθαν για να μείνουν.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πείσεις το/η σύντροφό σου για κάτι που θέλεις, όμως πρόσεξε να μην κάνεις κατάχρηση της πειθούς σου και αρχίσεις να τον/ην πιέζεις πολύ. Αν είσαι ελεύθερος/η μία επιτυχία σε ένα αισθηματικό ζήτημα θα φτιάξει όλη την ημέρα σου!

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθείς με πολλά πράγματα, καθώς το μόνο που θέλεις είναι να βρεις λίγο χρόνο για να μπορέσεις να ξεκουραστείς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και σε προτρέπει να αφήσεις εργασιακές αλλά και κοινωνικές υποχρεώσεις προκειμένου να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Κριό σε προτρέπει να στρέψεις την προσοχή σου στους ανθρώπους της οικογένειάς σου και να τους αφιερώσεις χρόνο. Πάρε την πρωτοβουλία και κανόνισε ένα δείπνο για όλη την οικογένεια, καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να ενδυναμώσεις τη σχέση σας και να περάσεις υπέροχα.

Σήμερα ίσως να μην έχεις διάθεση να αδράξεις την ημέρα και να προτιμήσεις να μείνεις σπίτι, όμως η παρέα του/ης συντρόφου σου θα σου κάνει πολύ καλό οπουδήποτε κι αν είσαι. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος/η το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου για εσένα θα είναι αξιοπρόσεκτο και καθόλου φιλικό.

Υδροχόος

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και αυτό δείχνει πως είναι μία υπέροχη ημέρα για να συναντήσεις φίλους και να ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες, καθώς μέσα στην παρέα θα περάσεις πολύ καλύτερα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Κριό δείχνει πως η τύχη θα είναι με το μέρος σου σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Οι φίλοι σου θα είναι αρωγοί σε οτιδήποτε και αν κάνεις και πολύ υποστηρικτικοί είτε με πρακτικό είτε με ηθικό τρόπο. Αφιέρωσε τους χρόνο, συζήτησε οτιδήποτε σε απασχολεί και είναι σίγουρο πως θα περάσεις μία πολύ καλή ημέρα.

Σήμερα προσπάθησε να βρεις τρόπο να εντάξεις στην παρέα και το/η σύντροφό σου καθώς έτσι και εσύ θα περάσεις καλά και δεν θα έχεις παράπονα από καμιά πλευρά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία την οποία θα εντυπωσιάσεις, θα ξεκινήσει μέσω ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον.

Ιχθύες

Σήμερα είτε δουλεύεις είτε όχι το μυαλό σου θα βρίσκεται στα επαγγελματικά ζητήματα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε αυτά. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Κριό δείχνει πως σκέψεις και ιδέες που σχετίζονται με επαγγελματικά και οικονομικά θέματα ευνοούνται, για αυτό «σημείωσε» οποιαδήποτε ιδέα σχετική με αυτά. Σήμερα θα έχεις πολύ καλή αυτοπεποίθηση και αυτή θα είναι η πηγή της θετικής σου διάθεσης η οποία -εκτός από πολύ καλό σε εσένα- θα κάνει και πολύ καλό στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφο σου και αν έχετε μία πρόσκληση για μία κοινωνική εκδήλωση μην αρνηθείτε καθώς θα περάσετε πολύ καλά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ευνοηθεί πολύ, αρκεί να έχεις αυτοπεποίθηση και να μην αφήσεις κανένα σενάριο του μυαλού σου να σε αγχώσει.

πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr