Ζώδια σήμερα! Αυτά τα ζώδια θα κάνουν σήμερα μια γνωριμία!
Www.true.gr

Ζώδια σήμερα! Αυτά τα ζώδια θα κάνουν σήμερα μια γνωριμία!

Κριός

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μείνεις μακριά από έντονες κοινωνικές δραστηριότητες καθώς θα αναζητήσεις την ησυχία σου. Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στην ξεκούραση σου και σε περίπτωση που έχεις ελεύθερο χρόνο μείνε στο σπίτι. Μία συζήτηση με την οικογένειά σου μπορεί να σας φέρει αρκετά κοντά και να βοηθήσει να λυθούν κάποια ζητήματα που σχετίζονται με την οικία σας. Αυτό που χρειάζεται να προσέχεις είναι η τάση που θα έχεις να κάνεις κάποια παράπονα τα οποία αφενός μπορεί να είναι εκτός τόπου και χρόνου και αφετέρου μπορεί να δημιουργήσουν και παράπονα από την άλλη πλευρά!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να καλέσεις το/η σύντροφό σου σπίτι και να του/ης ετοιμάσεις ένα δείπνο καθώς θα νιώθεις πιο άνετα στο δικό σου χώρο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει να σε ενδιαφέρει περισσότερο ύστερα από μία συζήτηση που θα σας φέρει κοντά.

Ταύρος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να δεις γνωστούς, συγγενείς ακόμα και γείτονες καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σε βοηθήσει να δείξεις πόσο επικοινωνιακός/η μπορείς να γίνεις όταν θέλεις. Σήκωσε το τηλέφωνο και πάρε τον/ην αδερφό/η σου, τον/ην αγαπημένο/η σου ξάδερφο/η ή ακόμα και κάποιο γνωστό που έχεις καιρό να δεις προκειμένου να κανονίσεις μία συνάντηση. Αυτό που θα πρέπει να προσέχεις είναι η τάση που θα έχεις να πεις κάποια πράγματα τα οποία είναι πολύ προσωπικά σου ή σχετίζονται με τρίτα πρόσωπα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς αν δεν θέλεις να διαρρεύσουν.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου και μαζί θα περάσετε πολύ καλά αν κάνετε μία βόλτα ή αν συναναστραφείτε με κόσμο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει ενώ έχεις βγει βόλτα με κάποιο γνωστό σου και δεν αποκλείεται να είναι και κάποιος δικός του φίλος που θα συναντήσετε τυχαία.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς δεν θα είσαι τόσο οργανωτικός/η όσο συνηθίζεις και θα έχεις την τάση να ανοίγεις πολλές δουλειές ταυτόχρονα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και σε προτρέπει να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με λογαριασμούς και λοιπές οικονομικές διευθετήσεις αρκεί να τα βάλεις με σειρά προτεραιότητας. Σήμερα είναι πιθανόν να νιώθεις πιο έντονα το αίσθημα της ανασφάλειας και αυτό είναι που θα πρέπει να προσέξεις, καθώς μπορεί να σε παρασύρει σε βεβιασμένες κινήσεις οι οποίες δεν θα βοηθήσουν το ταμείο σου.

Σήμερα είναι πιθανόν να θέλεις να ακούσεις εδώ και τώρα την καλή κουβέντα από το/η σύντροφό σου όμως ο τρόπος που θα τη ζητήσεις θα δείξει αν τελικά την πάρεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς όμως είναι πιθανό να φέρει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες σου.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία ημέρα που αν μη τι άλλο θέλεις να έχεις την προσοχή των γύρω σου -ιδιαίτερα των αγαπημένων σου ανθρώπων-καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου. Ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες συναντήσεις είτε με το/η σύντροφό σου είτε με κάποιο πρόσωπο που συνεργάζεσαι για αυτό θα πρέπει να είσαι «τύπος και υπογραμμός». Υπάρχει περίπτωση να νιώσεις πως δεν έχεις την προσοχή που θα ήθελες από τους άλλους και υπάρχει περίπτωση να σε πιάσουν εγωιστικές τάσεις που μπορούν να καταστρέψουν συζητήσεις! Πρόσεξε αν δεν θέλεις να δημιουργηθεί πρόβλημα.

Σήμερα είναι πιθανόν να θελήσεις να έχεις το αποκλειστικό ενδιαφέρον του/ης συντρόφου σου όμως εκείνος/η μπορεί να έχει και άλλα πράγματα στο μυαλό του/ης όπως δουλειές και υποχρεώσεις, για αυτό σκέψου αν τα θέλω σου είναι ρεαλιστικά. Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις τον τρόπο μπαίνοντας σε ένα χώρο να κάνεις τα βλέμματα να στραφούν επάνω σου.

Λέων


Η Σελήνη έχει μπει στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να απομονωθείς από ανθρώπους που κάνουν φασαρία και από κουραστικές υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Βέβαια καλό θα ήταν σήμερα να μην αποφύγεις όλες τις δουλειές που έχεις καθώς αυτές θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο ώστε να μην κάνει διάφορα σενάρια. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις μία τάση καχυποψίας και επειδή δεν τη συνηθίζεις θα σου φανεί περίεργο. Άκουσε τη διαίσθησή σου και μείνε μακριά από ανθρώπους και καταστάσεις που σου υποδεικνύει.

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη ούτε για να δεις το/η σύντροφό σου, όμως αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν προβλήματα θα πρέπει να είσαι όσο περισσότερο ειλικρινής μπορείς απέναντι του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η μην εμπιστευτείς κάποιον/α που φαίνεται να προσπαθεί να κρατήσει κρυφά πολλά πράγματα.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει μπει στον Καρκίνο και θα δημιουργήσει ευνοϊκές συγκυρίες για να πάρεις τηλέφωνο τους αγαπημένους σου φίλους, να αναλάβεις να συντονίσεις την παρέα για να κάνετε από κοινού μία δραστηριότητα ή να ασχοληθείς με κάποιον σύλλογο στον οποίο ανήκεις. Η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για τα παραπάνω σενάρια καθώς η επαφή σου με κόσμο θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα ανεβάσει την ψυχολογία σου. Σήμερα δεν αποκλείεται να κάνεις και νέες γνωριμίες οι οποίες θα είναι πολύ καλές και στο μέλλον θα σε βοηθήσουν ακόμα και χωρίς να το επιδιώξεις, είτε σε ένα προσωπικό είτε σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου και θα γίνει ακόμα καλύτερη αν επιλέξετε να την περάσετε κάνοντας κάτι μαζί με την παρέα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσω ενός φιλικού σου προσώπου και έτσι θα είναι εύκολο να την προσεγγίσεις.

Ζυγός

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Καρκίνο δεν θα σε αφήσει να τα αγνοήσεις. Είναι πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται πολύ περισσότερο από ότι συνηθίζεις το κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, τον προϊστάμενο σου ή κάποιο συνεργάτης σου. Η ημέρα είναι καλή για να διευθετήσεις κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες και να κάνεις συζητήσεις που αφορούν την καριέρα σου. Πρόσεξε καθώς υπάρχει πιθανότητα να βρεθείς στο επίκεντρο της προσοχής αλλά για λάθος λόγους. Κράτησε χαμηλό προφίλ και άφησε τη δουλειά σου να δείξει αυτά που θέλεις.

Σήμερα είναι μία ημέρα που το μυαλό σου θα είναι στραμμένο στα επαγγελματικά σου ζητήματα για αυτό θα έχεις την τάση να παραμελήσεις ακόμα και άθελά σου το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και δεν θα μείνει μόνο σε αυτό.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει μπει στον Καρκίνο και θα φροντίσει να ανεβάσει τη διάθεση σου καθώς θα σου δώσει κίνητρο για να αναζητήσεις κάποιες πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν. Αυτές είναι πιθανόν να σχετίζονται με ένα ταξίδι, με το εξωτερικό ή με κάποιο εκπαιδευτικό σου ζήτημα και το σίγουρο είναι πως θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σήμερα δεν αποκλείεται να έχεις και μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον και δεν βλέπεις συχνά και αυτό θα σε βγάλει από τη ρουτίνα. Αν έχεις και κάποιο δικό σου πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο εξωτερικό είναι μία καλή ευκαιρία να το πάρεις ένα τηλέφωνο και να μάθεις τα νέα του.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου ιδιαίτερα αν κάνετε κάτι μακριά από την καθημερινή σας ρουτίνα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση και μία συζήτηση μαζί της θα κρατήσει το ενδιαφέρον σου αμείωτο, καθώς σε ταξιδέψει!

Τοξότης


Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις χάσει προσωρινά την αισιοδοξία σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο σε ωθεί σε βαθιά συναισθήματα τα οποία δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς. Αυτά είναι πιθανόν να πηγάζουν από κάποιο ζήτημα ή κάποια σχέση του παρελθόντος, όμως εξακολουθούν να είναι νωπά στη μνήμη σου. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε κάτι που σε ευχαριστεί προκειμένου να μπορέσεις να ξεφύγεις από σκέψεις οι οποίες θα σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών συναισθημάτων.

Σήμερα θα έχει την τάση να είσαι εύθικτος/η και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αρκετές παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου, για αυτό προσπάθησε να το περιορίσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η γνωριμία με κάποιον/α θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τον/ην κερδίσεις και αν το βάλεις στόχο τότε σίγουρα θα τα καταφέρεις.

Αιγόκερως

Σήμερα θα παρατηρήσεις πως θα αναζητήσεις τη γνώμη των ανθρώπων που αγαπάς προκειμένου να πάρεις αποφάσεις ακόμα και για απλά καθημερινά ζητήματα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως η γνώμη των άλλων θα παίξει μεγάλο ρόλο και θα επηρεάσει αρκετά τις αποφάσεις σου. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να αναθερμάνεις τη σχέση σου με τους ανθρώπους που επιθυμείς μέσα από συναντήσεις και συζητήσεις. Μία συζήτηση σχετική με μία νέα συνεργασία είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει, όμως καλό θα ήταν να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να αναθερμάνεις τη σχέση με το/η σύντροφό σου αρκεί να του/ης αφιερώσεις λίγο από το χρόνο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η θα συναντήσεις κάποιον/α που θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να τον/ην γνωρίσεις καλύτερα και μπορείς να το καταφέρεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει τον Καρκίνο και θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις καλύτερα τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχεις καθώς θα σου δημιουργήσει εμμονές με αυτές. Αυτό θα σε βοηθήσει να βγεις κερδισμένος/η σήμερα καθώς θα είναι εύκολο να τελειώνεις με οτιδήποτε έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα, στο μικρότερο δυνατό χρόνο. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες και να ασχοληθείς μόνο με τις σημαντικές και μην κουράσεις τον οργανισμό σου προσπαθώντας να χωρέσεις οτιδήποτε έχεις αφήσει πίσω σε ένα μόνο 24ωρο! Αν δεν κάνεις υπερβολές τότε θα καταφέρεις να έχεις και ελεύθερο χρόνο!

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις όρεξη για ραντεβού με το/η σύντροφο σου καθώς το μυαλό σου θα βρίσκεται σε δουλειές και υποχρεώσεις, για αυτό μία καλή ιδέα είναι να μην ακυρώσεις το πρόγραμμά σας απλά να το αναβάλλεις για μία ημέρα. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον θα σου δείξει το ενδιαφέρον του.

Ιχθύες

Η ημέρα είναι πολύ καλή σήμερα ιδιαίτερα για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο θα τα φέρει στο προσκήνιο, προς όφελός σου. Σήμερα επεδίωξε να συναντήσεις το/η σύντροφό σου ή κάποιον/α που σε ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο, να πιείς ένα ποτό, να βγεις μία βόλτα, να περάσεις καλά! Σε περίπτωση που θέλεις να περάσεις την ημέρα σου μόνος/η χωρίς πολλά-πολλά επιδίωξε να ασχοληθείς με μία αγαπημένη σου δραστηριότητα καθώς θα σου κρατήσει πολύ καλή παρέα. Σίγουρα θα περάσεις πολύ καλά οτιδήποτε και αν κάνεις, αρκεί να μην αφήσεις το χρόνο να περάσει χωρίς να τον εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μία βόλτα με το/η σύντροφό σου στο μέρος που είχατε γνωριστεί είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να θυμηθείτε τον πρώτο καιρό της σχέσης σας και αυτό θα σας ανανεώσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα εξελιχθεί σε ένα νέο και δυνατό έρωτα!

πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr