Ζώδια: Πλανήτες σε αναιρετική μοίρα! - Μήπως το κάρμα σου την έχει "στημένη";
Www.true.gr

Ζώδια: Πλανήτες σε αναιρετική μοίρα! – Μήπως το κάρμα σου την έχει «στημένη»;

Πλανήτες σε αναιρετική μοίρα στον αστρολογικό χάρτη, πώς τους βρίσκεις, τι σημαίνουν, ποια εμπόδια θέτουν στη ζωή σου;

Πλανήτες σε αναιρετική μοίρα στον αστρολογικό χάρτη, πώς τους βρίσκεις, τι σημαίνουν, ποια εμπόδια θέτουν στη ζωή σου;

Η τελευταία μοίρα κάθε ζωδίου, η 29η δηλαδή είναι καταλυτική, ως προς τη βαρύτητά της και το φορτίο ενός πλανήτη (ενέργειας και γεγονότων που υποδηλώνει). Στην αρχαιότητα εθεωρείτο κυρίως, ως μια δύσκολη μοίρα, επιφορτισμένη με εμπόδια, δυσκολίες και πιεστικές ή ανατρεπτικές καταστάσεις.

Σήμερα είναι εξίσου σημαντική καθώς δηλώνει ένα «μάθημα» ή ακόμα και δοκιμασία/ εμπόδιο, μέσα από το οποίο το άτομο θα περάσει στη διάρκεια της ζωής του. Σημαντική είναι και για την πρόβλεψη γεγονότων, καθώς δηλώνει μια τεράστια αλλαγή, ένα τέλος ή μια ανατρεπτική κατάσταση όσον αφορά τα ζητήματα που κυβερνά και την ενέργεια που φέρει ο πλανήτης, που είναι τοποθετημένος σ’ αυτή τη μοίρα.

Για να δεις αν έχεις κάποιον πλανήτη στην 29η μοίρα κάποιου ζωδίου, άνοιξε τον αστρολογικό σου χάρτη και δες το νούμερο που αναγράφεται δίπλα από κάθε πλανήτη σου.

Διάβασε τώρα λοιπόν συνοπτικά τι δηλώνει ο κάθε πλανήτης στη συγκεκριμένη μοίρα του ζωδιακού στο γενέθλιο χάρτη:
Ήλιος: Δηλώνει υπαρξιακά ζητήματα του ατόμου, το οποίο με κάποιο τρόπο θα χρειαστεί να εδραιώσει την ταυτότητα και την προσωπικότητά του. Πολύ πιθανόν να υπάρχουν ζητήματα με την πατρική φιγούρα ή ακόμα και με τη συναναστροφή του ατόμου με το αντρικό φίλο.

Σελήνη: Πρόκληση είναι για το άτομο ο συναισθηματικός του κόσμος και τα αντανακλαστικά του απέναντι στα γεγονότα, κυρίως αυτά, τα οποία κυβερνά ο οίκος στον οποίο βρίσκεται η σελήνη. Θα πρέπει το άτομο να εμπιστεύεται τα ένστικτα και τη διαίσθηση του. Η μητρική φιγούρα ίσως είναι η πηγή κάποιας δύσκολης συναισθηματικής κατάστασης, την οποία το άτομο καλείται να διαχειριστεί με επιτυχία.

Ερμής: το άτομο καλείται μέσα από προκλήσεις και γεγονότα, να επικεντρωθεί σε επικοινωνιακά ζητήματα, να καλλιεργήσει το πνεύμα και να διευρύνει την αντίληψη του. Πρόκληση επίσης αποτελεί και η προσπάθεια, που πρέπει να καταβάλει για να χρησιμοποιεί τη λογική.

Αφροδίτη: Ζητήματα σχέσεων, αισθητικής άποψης αλλά και προσδιορισμού του τι ευχαριστεί το άτομο, θα προκύψουν, εάν η Αφροδίτη βρίσκεται σε αναιρετική μοίρα. Επίσης το άτομο θα περάσει μέσα από καταστάσεις και γεγονότα που θα το ωθήσουν και θα το εξαναγκάσουν να επαναπροσδιορίσει τη σχέση που έχει με τα υλικά αποκτήματα.

Άρης: Ο Άρης σε αναιρετική μοίρα δηλώνει πως το άτομο είναι εξαιρετικά επιθετικό (αν βρίσκεται βέβαια σε ζώδιο που υποστηρίζει αυτή τη δήλωση) ή σε αντίθετη περίπτωση ότι το ίδιο πέφτει θύμα επιθέσεων από τους άλλους. Θα αναδειχτούν καταστάσεις μέσα στη ζωή του και γεγονότα που θα το αναγκάσουν να διοχετεύσει με σωστό τρόπο το πάθος και την επιθετικότητα του ώστε να μπορεί να αποκτήσει αυτό που επιθυμεί.


Δίας: Υποδηλώνεται η ανάγκη, το άτομο να διευρύνει τους ορίζοντες σου, να αποκτήσει μια πιο συλλογική αντίληψη για τα πιστεύω του. Υπάρχει περίπτωση να προκύψουν θρησκευτικά ζητήματα. Προσοχή επίσης χρειάζεται στην υπερβολή και τις καταχρήσεις.

Κρόνος: Περιορισμοί, ζητήματα πειθαρχίας και δυσκολίες μπορεί να προκύψουν όταν ο Κρόνος έχει αυτή την τοποθέτηση. Μπορεί το άτομο να βιώσει αρκετές δυσκολίες και πίεση σε κάποιες στιγμές της ζωής του θα πρέπει με υπομονή και πειθαρχία να μπορέσει να τα αντιμετωπίσει.

Ουρανός: Ο πλανήτης αυτός σίγουρα δηλώνει ξαφνικά και ανατρεπτικά γεγονότα στη ζωή του ατόμου, τα οποία καλείται να διαχειριστεί, χωρίς να αρνείται την αλλαγή και την αναπροσαρμογή συνθηκών. Θα πρέπει επίσης το άτομο να αποδεκτεί τη διαφορετικότητα αλλά και να μετριάσει ή να διοχετεύσει σωστά την επαναστατική διάθεση που μπορεί το ίδιο να διαθέτει.

Ποσειδώνας: Το άτομο θα πρέπει να αντιμετωπίζει την πραγματικότητα χωρίς να ονειροπολεί και να βρίσκει διέξοδο σε ουσίες. Θα πρέπει να είναι προσεκτικό σε ζητήματα θυματοποίησης και εξαπάτησης. Θα χρειαστεί να έχει ξεκάθαρη εικόνα για τα γεγονότα που του συμβαίνουν.

Πλούτωνας: Το άτομο θα έρθει αντιμέτωπο με αρκετές ριζικές αλλαγές στη ζωή του, θα πρέπει να αφήνει υπάρχουσες δομές και καταστάσεις στη ζωή του και να ακολουθεί καινούριους δρόμους και δεδομένα. Αυτό βέβαια, θα συμβαίνει μέσα από πιεστικά και δύσκολα γεγονότα που θα το οδηγούν σ’ αυτή την αλλαγή. Ίσως αναγκαστεί να αντιμετωπίσει ζητήματα θανάτου στο κοντινό του περιβάλλον που θα το συγκλονίσουν.

athensmagazine

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr