Zώδια: Ο Ιούλιος για άλλους «γελάει» και για άλλους «Κλαίει». Μόνο 5 ζώδια θα περάσουν καλά

Tι μας περιμένει το νέο μήνα, τι μας επιφυλάσσουν τα ζώδια για τον Ιούλιο

ΚΡΙΟΣ

Μην εκπλαγείς αν κάνεις πολλές επανασυνδέσεις τόσο προγραμματισμένες όσο και αυτοσχέδιες με ανθρώπους από το παρελθόν. Μέσα σε διαρκώς αυξανόμενα άγχη και καθήκοντα καλείσαι να διευθετήσεις και τα προσωπικά σου. Θα σε προσεγγίσουν άτομα που θα προσπαθήσουν να σε κολακέψουν χαϊδεύοντας τα αυτιά σου – μη μασήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις τα κέφια σου και η καλή ψυχολογική σου κατάσταση θα ενεργήσει ώστε να έχεις περισσότερη όρεξη και διάθεση, το οποίο με τη σειρά του θα σου επιτρέψει οι συναναστροφές σου με τους πολύ δικούς σου ανθρώπους που αγαπάς να είναι χαρούμενες και επιτυχημένες! Άρα, μιλάμε για win win situation my friend!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε θέλουμε κεφάτο, σε θέλουμε με όρεξη, με μαυρισμένο κορμί και με γεμάτο πορτοφόλι. Στη δουλειά αν οι προσπάθειές σου να πάρεις προαγωγή αποδειχτούν άκαρπες μην το βάζεις κάτω. Φταίνε οι άλλοι συχνά, αλλά κι εσύ δεν βρίσκεις τρόπο να διαχειριστείς καμία κατάσταση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διάφορες σκέψεις που σου τρελαίνουν το μυαλό δεν σε αφήνουν να χαρείς και να περάσεις καλά. Αν πραγματικά θέλεις να κλείσεις προβληματικές καταστάσεις που σε μπερδεύουν πολύ, πρέπει να αποφύγεις να σε καταβάλει ο πανικός. Έτσι θα καταφέρεις να αποσυμπιεστείς και να χαλαρώσεις.

ΛΕΩΝ

Στη δουλειά, ανάλαβε περισσότερες πρωτοβουλίες για να επιδιώξεις καλύτερους όρους εργασίας, προχωρώντας προσεκτικά και με αργά βήματα και θα δεις πως δεν είσαι επί ξύλου κρεμάμενος, μια πραγματικά καλή ευκαιρία είναι μπροστά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αδυναμία σου να συγκεντρωθείς και να πάψεις να είσαι αφηρημένος/η, αλλά να είσαι απροσάρμοστος/η συμβαδίζει τέλεια με την άρνηση σου να καταπιαστείς με ό,τι σοβαρό χρειάζεται να συμβεί στις αρχές του μήνα. Πήγαινε για μπάνιο καλύτερα και θα αποδράσεις από τα δύσκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάθε προσπάθεια σε κάθε τομέα της δουλειάς σε αυτή τη φάση έχει πολύ μικρές πιθανότητες επιτυχίας. Καλύτερα να τα αφήσεις όλα για Σεπτέμβριο που η ικανότητα σου να εκτιμήσεις σωστά συνθήκες, ανθρώπους και καταστάσεις θα είναι καλύτερη και θα αποφύγεις λάθη και αποτυχία νέων εγχειρημάτων.

ΖΥΓΟΣ

Τα εργασιακά σου είναι σχετικά καλά, αν και από τη φύση σου έχεις την τάση να αφήνεις τις καταστάσεις να αιωρούνται ακόμη και στα κομμάτια που σε αφορούν και θα πρέπει να λογοδοτήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το φλερτ σου αυτό το μήνα θαίνεται τόσο άχαρο όσο τα χορευτικά των φιναλίστ στα καλλιστεία. Γι΄αυτό, γίνε ο εαυτός σου και θα πάρεις το στέμμα με τον τρόπο σου. Μην απομονώνεσαι τελείως, χάνοντας την επαφή με τον πραγματικό κόσμο, κράτα έστω ανοιχτά τα social media.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ζωή παίρνει μια ονειρική μορφή, στην οποία θέλεις να βρίσκεσαι, παραβλέποντας τα άσχημά της τα οποία όμως αγνοείς και καλά κάνεις γιατί στο κάτω κάτω ο μήνας θέλει την τρέλα του. Έχεις όμως μεγάλες τάσεις φυγής και απαλλαγής από όλα όσα δεν σε ικανοποιούν και καμιά μέρα, θα πάρεις τα κουβαδάκια σου και θα εξαφανιστείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μαλώνεις με το/η σύντροφό σου γιατί βαριέται να βγει με τις παρέες σου αλλά κι εσύ δεν πας πίσω! Η φυγή από την πραγματικότητα, δεν είναι ποτέ η ενδεδειγμένη λύση, γιατί έτσι τα προβλήματα δεν λύνονται από μόνα τους, αλλά μένουν πίσω και μας περιμένουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Σύνεση, συγκέντρωση, οργάνωση. Τρεις λέξεις που δεν ταιριάζουν με το καλοκαίρι αλλά η δουλειά χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Δείξε ανοχή προς το ταίρι σου και τα τυχόν ελαττώματα του, που νομίζεις ότι έχει, κανείς δεν είναι τέλειος/α, ούτε και συ βεβαίως.

Πηγή: e-radio.gr