Ζώδια και γάμος: Ποια θα κάνουν το μεγάλο βήμα και Θα Παντρευτούν μέσα στο 2019;

Το 2019, μπορεί με τον Δία στον Τοξότη, να χαρακτηρίζεται ως χρονιά της… ανεξαρτησίας και της επανάστασης, αλλά με Κρόνο σε Αιγόκερω και τόσες Εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, το ενδιαφέρον μας θα στραφεί σίγουρα σε οικογένεια, σπίτι και… σοβαρές αποφάσεις για την προσωπική μας ζωή!

Μήπως ήρθε η ώρα να σοβαρευτούμε;

Ποιοι όμως είναι οι τυχεροί του έτους, για γάμο; Ας δούμε παρακάτω το… Top 5!

Δίδυμοι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, έχετε τις περισσότερες πιθανότητες, να κάνετε ή έστω να αποφασίσετε το μεγάλο βήμα του γάμου! Ετοιμαστείτε για μονόπετρο και πρόταση!

Τοξότες και Λέοντες του 2ου και 3ου δεκαημέρου, απολαμβάνετε την ερωτική τύχη και ευκαιρίες και ναι, γιατί όχι, μπορεί φέτος να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τον μεγάλο έρωτα σας!

Κριοί και Υδροχόοι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, φέτος θα πετύχετε ένα μεγάλο όνειρο και στόχο! Ναι, αν ο γάμος είναι αυτό που θέλετε, μπορείτε το 2019, να το πετύχετε, αρκεί να αποφύγετε φυσικά σκοτεινούς μοιραίους έρωτες που ξέρετε ότι δεν οδηγούν σε κάτι ουσιαστικό!

Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου! Κι όμως! Ο Κρόνος μπορεί να φέρει δυσκολίες και πιέσεις στις σχέσεις τους, αλλά η συνεργασία του με τον Ποσειδώνα φέτος, θα δώσει μία μεγάλη ευκαιρία στην συντροφική τους ζωή, να εδραιωθεί, με την εκπλήρωση ενός ονείρου!


Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Μπορεί να είστε τελευταίοι στην λίστα, αλλά ναι, φέτος θα κάνετε ένα μεγάλο ουσιαστικό βήμα στα ερωτικά σας! Γιατί όχι και γάμο;


Οι υπόλοιποι

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου, απολαμβάνουν αρκετές ευχάριστες αλλαγές στα ερωτικά τους το 2019, ωστόσο ευκαιρίες για γάμο, θα έρθουν τον τελευταίο μήνα της χρονιάς!

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, παρασύρεστε από πάθη και συναισθήματα και ίσως οι επιλογές που θα κάνετε να μην είναι ερωτικά σοβαρές και ουσιαστικές. Ζείτε ωστόσο μοιραία πάθη και καυτές στιγμές!


Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, θέλουν προσοχή οι σταθερές σας σχέσεις! Οι ανατροπές, οι εντάσεις και κάποιες ξαφνικές αλλαγές, ίσως δεν σας επιτρέψουν να προχωρήσετε, ένα βήμα παρακάτω τα αισθηματικά σας!

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου, μπορεί να είστε πιο σίγουροι και πιο ώριμοι από ποτέ στον έρωτα, όμως οικονομικές ανατροπές και η τάση σας για ανεξαρτησία, θα σας κρατήσουν μάλλον μακριά από την ιδέα του γάμου, φέτος!

Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου, οι πιέσεις είναι αρκετές στην ερωτική σου ζωή φέτος και ίσως κάποιες ευκαιρίες για γάμο να χαθούν! Ωστόσο έχεις την ευκαιρία να βρεις και να εδραιώσεις μία σωστή σχέση, που να υπόσχεται μέλλον!

Ταύροι και Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου, σίγουρα θα καταφέρετε σταθεροποίηση και σιγουριά στον έρωτα φέτος! Ωστόσο δεν σας ενδιαφέρει άμεσα η ταμπέλα «γάμος», αλλά η ουσία και το βάθος στις σχέσεις σας!

Παρθένοι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, αν εκμεταλλευτείς σωστά το 2019, θα καταφέρεις να σοβαρέψεις την ερωτική σου ζωή και γιατί όχι, να προχωρήσεις σε γάμο και δημιουργία οικογένειας! Μην κάθεσαι όμως με σταυρωμένα τα χέρια…

Πηγή: oroskopos.gr