Ζώδια: Άρης Εξάγωνο με Ουρανό από Αύριο! Για ποιους Φέρνει Ξαφνική Επιτυχία και Ευκαιρίες!
Www.true.gr

Ζώδια: Άρης Εξάγωνο με Ουρανό από Αύριο! Για ποιους Φέρνει Ξαφνική Επιτυχία και Ευκαιρίες!

Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018, το Εξάγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει ξαφνική επιτυχία! Δες πως θα σε επηρεάσει…

Ο Άρης στον Υδροχόο και ο Ουρανός στον Κριό, συνεργάζονται με όψη Εξαγώνου!

Η όψη αυτή, υπόσχεται ευχάριστα απρόσμενα γεγονότα και μία έντονη θετικότητα αλλά και ανάγκη για ελευθερία.

Ενθουσιασμός, δυναμισμός και ευστροφία είναι τα μέσα για να πετύχουμε μεγαλεπήβολους στόχους!

Έρχεται αναζωογόνηση, κινητοποίηση, έμπνευση, αγωνιστικότητα αλλά και έντονη σεξουαλική διάθεση και ερωτική ορμητικότητα… χωρίς ταμπού!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Έχεις κέφι, ενέργεια και δύναμη! Είσαι κοινωνικός και θα βρεθείς με πολύ κόσμο. Οι συναναστροφές σου, αλλά και οι φίλοι, σου ετοιμάζουν θετικές εκπλήξεις!


ΤΑΥΡΟΣ: Οι ιδέες σου αλλά και η ενέργεια σου στον επαγγελματικό τομέα, θα φέρει ξαφνική επιτυχία και πρόοδο!Αν περιορίσειςτην παρορμητική συμπεριφορά σου, θα καταφέρεις να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Πολλές κοινωνικές επαφές, ξαφνικές μετακινήσεις και ευχάριστα γεγονότα, έρχονται! Έχεις αισιοδοξία, χαρά και δυναμισμό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νιώθεις ενέργεια, εσωτερική δύναμη και γοητεία! Η ερωτική σου διάθεση φέρνει συναρπαστικές στιγμές στην συναισθηματική σου ζωή! Οικονομικά, βρίσκεις λύσεις!

ΛΕΩΝ: Ξαφνική εύνοια και ευχάριστες ερωτικές στιγμές θα απολαύσεις στην συντροφική ζωή! Συναρπαστικές νέες γνωριμίες θα έχεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Γοητευτική εξωτερική εμφάνιση, αποδοτικότητα στην εργασία, ζωντάνια και πολύ ευχάριστη καθημερινότητα, απολαμβάνεις στο έπακρο!

ΖΥΓΟΣ: Απρόσμενες ευκαιρίες έρχονται στον έρωτα και ξαφνικές επιτυχίες! Δημιουργικότητα, διασκέδαση, γονιμότητα και έντονος ερωτισμός!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλά ξαφνικά ευχάριστα θέματα θα σε απασχολήσουν σε σπίτι, οικογένεια και δουλειά. Κάτι απρόσμενο θα έρθει από το παρελθόν σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλές επαφές, γνωριμίες και απρόσμενα μηνύματα και συναντήσεις θα έχεις! Είσαι πιο εύστροφος και πιο επικοινωνιακός από ποτέ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έρχονται ξαφνικές οικονομικές επιτυχίες, αν δραστηριοποιηθείς σωστά αλλά και απρόσμενη ερωτική χαρά και αισθησιασμός!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρχονται απρόσμενα θετικά γεγονότα σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Είσαι δυναμικός, γοητευτικός και πανέξυπνος! Μπορείς να πετύχεις όλους σου τους στόχους!

ΙΧΘΥΣ: Η διάθεση σου βελτιώνεται και η ψυχολογία σου ανανεώνεται! Αποκτάς εσωτερική δύναμη και κινητοποιείσαι αποτελεσματικά σε παρασκηνιακές σχέσεις.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr