«Ζήτω ο Πολάκης, ζήτω ο Γεωργιάδης»: Οι Ράδιο Αρβύλα έκαναν πρεμιέρα και δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο (ΒΙΝΤΕΟ)
Www.true.gr

«Ζήτω ο Πολάκης, ζήτω ο Γεωργιάδης»: Οι Ράδιο Αρβύλα έκαναν πρεμιέρα και δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από μήνες απουσίας οι Ράδιο Αρβύλα έκαναν και πάλι πρεμιέρα, αυτή τη φορά από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, κάνοντάς μας να «λυθούμε» από τα γέλια με τους πολιτικούς σχολιασμούς τους και την σάτιρά τους.

«Ζήτω ο Παύλος Πολάκης! Ζήτω ο Άδωνις Γεωργιάδης! Ζήτω η Μεγαλοοικονόμου! Ζήτω το Power of Love! Ζήτω ο Πάνος Καμμένος! Ζήτω ο Αλέξης! Ζήτω ο Κούλης! Ζήτω η γκαζόζα! Καλό ξεκίνημα Ράδιο Αρβύλα!» ήταν τα πρώτα λόγια που ακούστηκαν από το στόμα του Αντώνη Κανάκη και το γνώριμο χορευτικό σήμα έπεσε για ακόμα μια χρονιά.


«Κυρίες και κύριοι έβλεπα το υλικό και πρέπει να σας πω ότι αν είστε από αυτούς που γελάνε δυνατά, σήμερα το βράδυ θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τους γείτονες, εκτός και αν και οι γείτονες είναι συντονισμένοι στο Ράδιο Αρβύλα. Να καλωσορίσουμε τον ΣΚΑΪ στο Ράδιο Αρβύλα και ευχόμαστε να έχουν καλές αντοχές στην σάτιρα και στο χιούμορ!» είπε με νόημα ο Αντώνης Κανάκης συνεχίζοντας με την ομάδα του, το καθιερωμένο κρύο ανέκδοτο, αλλά και μια αντίστροφη μέτρηση που ξεκίνησε από το νούμερο 39!

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr