Ζήτησε να τη Βάψουν με Μακιγιάζ από 5 Διαφορετικές διάσημες μάρκες καλλυντικών και Ιδού τα Αποτελέσματα!
Www.true.gr

Ζήτησε να τη Βάψουν με Μακιγιάζ από 5 Διαφορετικές διάσημες μάρκες καλλυντικών και Ιδού τα Αποτελέσματα!

Δεν είναι μυστικό ότι το καλοφτιαγμένο μακιγιάζ κάνει θαύματα, κρύβει τις ατέλειες και αναδεικνύει τα καλύτερα χαρακτηριστικά μας. Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μικρό πείραμα, πως οι μακιγιέρ από πέντε γνωστές μάρκες καλλυντικών θα βάψουν την ίδια κοπέλα, τη συντάκτρια της ιστοσελίδας AdMe.ru, την Εύα.
Αυτή είναι η Εύα. Η Εύα δε βάφεται καθημερινά πολύ και προτιμά το βραδινό βάψιμο, όταν βγαίνει σε εξόδους. Γι’ αυτό ζήτησε σε κάθε επαγγελματία αισθητικό που επισκέφτηκε να τη βάψει για βραδινή έξοδο.

Giorgio Armani

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Τι της άρεσε: Τόνισαν με φωτεινά μπλε χρώματα τα μάτια της.

Τι δεν της άρεσε: Ίσως τα χείλη έπρεπε να είναι σε πιο έντονο χρώμα, αλλά συνολικά της άρεσε πολύ.

Estée LauderΤι της άρεσε: Της έκαναν απολέπιση και ενυδάτωση πριν το μακιγιάζ.

Τι δεν της άρεσε: Το υπερβολικό βάψιμο στα χείλη και τα μάτια, που της προσθέτει περισσότερα χρόνια. Ένιωθε ότι όλοι στο δρόμο την κοιτούσαν περίεργα.

MAC

Τι της άρεσε: Είναι το αγαπημένο της, καθώς πέτυχε όλα όσα ήθελε σε μακιγιάζ, ιδιαίτερα στο περίγραμμα των χειλιών της.

Τι δεν της άρεσε: Έπρεπε να αφαιρέσει η ίδια το μακιγιάζ με υγρό μαντηλάκι.

GivenchyΤι της άρεσε: Η μακιγιέρ της έκανε φιλοφρονήσεις για το σχήμα των φρυδιών της και αν ένιωθε άνετα. Το μακιγιάζ ήταν πολύ ανάλαφρο.

Τι δεν της άρεσε: Το μακιγιάζ ήταν τόσο απλό και ανάλαφρο που δεν ταιριάζει για βραδινό, αλλά περισσότερο σε πρωινό, καθημερινό μακιγιάζ.

NYX

Τι της άρεσε: Δεν βάφει ποτέ τα μάτια της τόσο έντονα, αλλά της άρεσε πολύ! Ο μακιγιέρ διάλεξε κατάλληλο χρώμα κραγιόν, ούτε πολύ έντονο ούτε πολύ απαλό και της διόρθωσε ελαφρώς με contouring στο σχήμα της μύτης.

Τι δεν της άρεσε: Η μακιγιέρ όση ώρα μιλούσε έκανε μακιγιάζ στην Εύα και αυτό την ενόχλησε. Όπως και το γεγονός ότι δεν απολύμανε τα χέρια της μετά το τηλέφωνο.

Συμπεράσματα: Αν δεν ξέρετε πως να βαφτείτε, επισκεφτείτε έναν επαγγελματικό ειδικό στο μακιγιάζ, που θα σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές και θα σας βάψει ανάλογα τη περίσταση, και να αγοράσετε τα καλλυντικά που σας ταιριάζουν καλύτερα μετά από δοκιμή.

Credit: adme.ru

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr