Ζήτησε και συγνώμη η Κωνσταντίνα Κλαψινού για τις φήμες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Κιμούλη…

Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα στον Γιώργο Κιμούλη και την Κωνσταντίνα Κλαψινού; Ο ταλαντούχος και ιδιαίτερα γοητευτικός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Θείος Βάνιας» και η ανερχόμενη συνάδελφός του από την σειρά του ΣΚΑΪ «Όσο έχω εσένα» έγιναν το talk of the town και σύμφωνα με δημοσίευμα αποτελούν το νέο ζευγάρι της πόλης.

Ποια είναι όμως, η αλήθεια; Η φήμη πως οι δυο τους έχουν αναπτύξει ένα ρομαντικό ειδύλλιο ξεκίνησε μέσα στο Σαββατοκύριακο, με το δημοσίευμα της Real News που ήθελε τον Γιώργο Κιμούλη και την Κωνσταντίνα Κλαψινού να είναι ζευγάρι. Και μπορεί ο καταξιωμένος και ιδιαίτερα γοητευτικός ηθοποιός να μην πήρε θέση, η νεαρή και ταλαντούχα Κωνσταντίνα όμως φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.


«Ένα πράγμα που σέβομαι στη ζωή μου είναι η ανάγκη του άλλου να δουλέψει για να πετύχει και να μπορεί να κερδίσει τα προς το ζην του. Κατανοώ λοιπόν, απολύτως κάθε δημοσιογράφο. Είμαι επίσης, πάντα υπέρ της άποψης να δικαιολογώ ακόμη και κάποια λάθη ή παραπτώματα και να μην αντιδρώ σε όλα όσα γράφονται για εμένα. ΟΜΩΣ! Όταν τα όρια ξεπερνιούνται βασιζόμενοι στο γεγονός ότι για ακόμη μια φορά οι άνθρωποι στους οποίος αναφερόμαστε δεν θα αντιδράσουν, αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να δικαιολογήσω.

Ο κ. Μπουζιώτης (επαναλαμβάνω σεβόμενη ότι θέλει να κάνει τη δουλειά του) με σιγουριά και χωρίς να αφήσει το παραμικρό περιθώριο πως μπορεί να κάνει λάθος, δημοσίευσε στην Real News ένα νέο ειδύλλιο ανάμεσα σε εμένα και τον κ. Κιμούλη, έναν άνθρωπο που εκτιμώ, θαυμάζω και είχα την τύχει να συναντηθώ μαζί του μόνο δυο φορές για να συζητήσουμε θέματα που έχουν να κάνουν αποκλειστικά με τη δουλειά μας. Προσπαθώ ειλικρινά να το αντιμετωπίσω και με ψυχραιμία, ώστε να μην αφήσω να επηρεάσει κάτι τέτοιο, ούτε τον τρόπο που συμπεριφέρομαι στον χώρο της εργασίας μου (πχ. Να έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους που θαυμάζω και θέλω να συνεργαστώ), αλλά ούτε και στην προσωπική μου ζωή.


Συγγνώμη που σας χαλάω το «αποκλειστικό», αλλά δεν ισχύει τίποτα από όλα όσα γράφετε. Δεν μου αρέσει καθόλου που αναγκάζομαι να αναφερθώ σε όλα αυτά, αλλά θα σας παρακαλούσα να το διαψεύσετε στον ίδιο ακριβώς χώρο».

newsit