Ζήτησαν Πραξικόπημα και Βγήκαν στο Σύνταγμα οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Δείτε ΤΙ Γίνεται!

Αν και ήταν ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης που ζήτησε πραξικόπημα και τα κεφάλια των πολιτικών στις Πρέσπες το θερμό χειροκρότημα από τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής έδειξε ότι συμμερίζονται τις απόψεις του… Κάπως έτσι οι χρυσαυγίτες βουλευτές μετά το εθνικιστικό σόου βρήκαν από το κτήριο της Βουλής και κατέβηκαν στην πλατεία Συντάγματος για να… διαδηλώσουν κατά της συμφωνίας με τα Σκόπια.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αφού ζήτησαν από την ηγεσία του Στρατού να διαπράξει εσχάτη προδοσία με τη σύλληψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και του υπουργού Άμυνας φαίνεται ότι θέλουν να συνεχίσουν το εθνικιστικό σόου στην… πλατεία. Έτσι ο φακός του newsit.gr τους εντόπισε ελάχιστα λεπτά μετά ανάμεσα σε οπαδούς του κόμματος στο Σύνταγμα.

Ο κ. Μπαρμπαρούσης επι της ουσίας κάλεσε σε πραξικόπημα! «Καλώ την στρατιωτική ηγεσία της χώρας », είπε, «να συλλάβει τον Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο, τον Προκόπη Παυλόπουλο για να αποτραπεί αυτή η προδοσία. Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες!» Τις δηλώσεις Μπαρμπαρούση καταχειροκρότησαν οι παρόντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, κατεβαίνοντας από το βήμα και ενω τον αποδοκίμαζαν οι συνάδελφοί του από τα άλλα κόμματα, εκείνος τους έδειχνε με το δάχτυλο και φώναξε πολλές φορές: «Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες!» Νωρίτερα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, απείλησε τον πρωθυπουργό και χρησιμοποίησε εκφράσεις πεζοδρομίου για τον υπουργό Αμυνας. Είπε μεταξύ άλλων: «Αλέξη Τσίπρα, είσαι άπατρις, Αλέξη Τσίπρα δεν θα σε φυλάνε πάντα διμοιρίες ΜΑΤ» και «Καμμένε να έρθεις με φουστίτσες πάνω στο μικρό μου πόνι».

[newsit]