Ζήσης Ρούμπος: "Έχω ασκήσει λεκτική και ψυχολογική βία. Πάλεψα πολύ..."
Www.true.gr

Ζήσης Ρούμπος: «Έχω ασκήσει λεκτική και ψυχολογική βία. Πάλεψα πολύ…»

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Ζήσης Ρούμπος. Ο ηθοποιός καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show το βράδυ της Τρίτης (27-10) αποκάλυψε πως κατά το παρελθόν είχε ασκήσει ψυχολογική και λεκτική βία.

Όπως ο ίδιος μάλιστα είπε ο αγώνας του να «σκοτώσει» αυτό το «τέρας» ήταν μεγάλος.

«Όταν έγραψα αυτό το κείμενο δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να γίνει όλο αυτό που έγινε. Ήταν ένα πράγμα που με έπνιγε. Υπήρξα αυτός ο άνθρωπος που περιγράφω στο κείμενο αλλά και ο άνθρωπος που τον ενοχλούσε η λέξη “γυναικοκτονία”. Έχω μάθει όταν με ενοχλεί κάτι, να ψάχνω γιατί με ενοχλεί. Το συζητούσα με τους φίλους μου και είπα γιατί σε ενοχλεί, τι είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί αν χρησιμοποιείς αυτόν τον όρο;
Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να πάρουν λίγη παραπάνω δύναμη οι γυναίκες και αυτό με ενοχλούσε. Εκεί σοκαρίστηκα, δεν ήθελα να είμαι αυτός. Το έψαξα και όταν ψάχνεις πράγματα για τον εαυτό σου δυστυχώς πρέπει να φας σκα@@. Είσαι μέρος του προβλήματος. Γι’ αυτό έγραψα αυτό το κείμενο. Παρερμηνεύτηκε σαν πρόσκληση για κουβέντα. Δεν ήταν πρόσκληση για διάλογο. Ήταν μια βιωματική κατάθεση ψυχής. Έζησα κι άλλα που δεν γράφονται και δεν λέγονται.

Έχω ασκήσει βία, ψυχολογική και λεκτική. Χρειάστηκε να δουλέψω πάρα πολύ, για να σκοτώσω το τέρας… δεν ήταν εύκολο. Δεν θέλω να το παίζω γκουρού, ακόμη δουλεύω. Ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που χρειάστηκε να κάνω. Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να πούμε εδώ εν έτη 2021 είναι επιτέλους να φύγει το στίγμα της ψυχανάλυσης. Να σταματήσει αυτό το ταμπού που υπάρχει στην Ελλάδα. Ένας σωστός επαγγελματίας θα πάρει έναν φακό και θα σου δείξει ποιος πραγματικά είσαι. Δεν είναι πάντα ωραίο αυτό που θα βρεις…» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ο Ζήσης Ρούμπος.


Δες το σχετικό απόσπασμα

πηγη: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr