Ζει στο Ίδιο Σπίτι με τον Άντρα της και Τον Πρώην Σύζυγό της. Μόλις Δείτε ΤΙ Του Κάνουν στο Κρεβάτι, θα Συγκινηθείτε!
Www.true.gr

Ζει στο Ίδιο Σπίτι με τον Άντρα της και Τον Πρώην Σύζυγό της. Μόλις Δείτε ΤΙ Του Κάνουν στο Κρεβάτι, θα Συγκινηθείτε!

Αυτή πιθανώς είναι μία από τις πιο παράξενες αλλά ενδιαφέρουσες ιστορίες αγάπης που θα διαβάσετε ποτέ. Δεν είναι η τυπική ιστορία με ένα ερωτικό τρίγωνο.

Μία γυναίκα στην Κίνα χώρισε τον παράλυτο άντρα της για να παντρευτεί τον καλύτερό του φίλο. Αλλά το ακραίο είναι πως οι τρεις τους ζουν μαζί.

Η Xie Xiping από το Angkang της Κίνας φροντίζει τον άντρα της (τώρα πρώην), Xu Xihan, από όταν έμεινε παράλυτος μετά από ένα εργατικό ατύχημα το 2002.

Αργότερα, παντρεύτηκε τον κολλητό του, Liu Zongkui. Μαζί, η Xie και ο Liu φροντίζουν τον Xu και ζουν σε ένα σπίτι με όλα τους τα παιδιά.

Η Xie έχει δείξει την αφοσίωσή της στον πρώτο της άντρα, Xu.   

Ο Xu τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα ενώ δούλευε ως μεταλλωρύχος στο Henan.

Τώρα τον φροντίζουν η πρώην γυναίκα του και ο νέος της σύζυγος.Αφού ο Xu έμεινε παράλυτος από το ατύχημα, η Xie ποτέ δεν έφυγε από το πλευρό του. Ο Xu της πρότεινε να τον χωρίσει και να παντρευτεί κάποιον άλλον για να βρει την ευτυχία που της αξίζει.

Το 2009, ωστόσο, ο Xu έπεισε τελικά την Xie να τον χωρίσει και κατέληξε με τον συνάδελφο και καλό φίλο του, Liu. Η Xie είχε δύο παιδιά από τον πρώτο της άντρα και το 2012, γέννησε και το μωρό του Liu.

Τώρα, ζουν και οι έξι ευτυχισμένοι κάτω από την ίδια στέγη.

Η ιστορία τους φαίνεται πολύ παράξενη στους περισσότερους αλλά εκείνοι δηλώνουν πως είναι ευτυχισμένοι.Η Xie ποτέ δεν σταμάτησε να αγαπάει τον Xu.

Τον Liu δεν τον πειράζει που μένει μαζί με τον πρώην της γυναίκας του.

Βοηθάει ακόμα και στην φροντίδα του.

Πώς σας φαίνεται η ιστορία τους;

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr