Ζευγάρι ζητά από το πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου να ανοίξουν τις πόρτες για να μπουν, όμως δεν ήθελαν και το πλοίο έφυγε
Www.true.gr

Ζευγάρι ζητά από το πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου να ανοίξουν τις πόρτες για να μπουν, όμως δεν ήθελαν και το πλοίο έφυγε

Το ατυχές ζευγάρι φωτογραφήθηκε να κυνηγάει απελπισμένα ένα κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean, καθώς έφευγε χωρίς αυτούς, αποκάλυψε ότι τα μέλη του πληρώματος τους χλεύαζαν όσο παρέμεναν στην αποβάθρα.

Οι νεόνυμφοι Maria Gonzalez Roesch και Alessandro Di Palma έφθασαν μόλις λίγα λεπτά αφότου το πλοίο «Symphony of the Seas» έκλεισε τις πόρτες για να φύγει από το Nassau, στις 15 Φεβρουαρίου.

Η κ. Gonzalez Roesch, μια διάσημη τηλεοπτική ηθοποιός της Κόστα Ρίκα, μίλησε για την εφιαλτική στιγμή που συνειδητοποίησαν ότι το πλοίο έφευγε χωρίς αυτούς έχοντας τα χρήματά τους και τα διαβατήριά τους μέσα στο πλοίο.

«Επάνω στην πλατφόρμα βρισκόντουσαν δύο μέλη του πληρώματος οι οποίοι ήταν θυμωμένοι μαζί μας», είπε ο 26χρονος.


«Ξεκινήσαμε να φωνάζουμε»: Σας παρακαλώ, παρακαλούμε αφήστε μας να ανέβουμε. Το κρουαζιερόπλοιο είναι ακόμα εδώ «.

«Εκείνοι όμως είπαν: « Δεν πρόκειται να είστε τόσο τυχεροί σήμερα. Κλείνουμε τις πόρτες και φεύγουμε ».

Η ηθοποιός, είπε στην σελίδα που ανέβασε την ιστορία της πως, είχαν αρχίσει να πανικοβάλλονται, όταν συνειδητοποίησαν ότι τα διαβατήρια τους, οι vises αλλά και οι πιστωτικές κάρτες, παρέμειναν στο πλοίο.


Τουλάχιστον, αυτά ανακτήθηκαν από ένα μικρότερο πλοίο, το οποίο καθοδηγούσε το κρουαζιερόπλοιο, έξω από το λιμάνι.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr