Ζευγάρι yκέι αποκτά δίδυμα μέσω παρένθετης μητέρας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας
Www.true.gr

Ζευγάρι yκέι αποκτά δίδυμα μέσω παρένθετης μητέρας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Ο Fredrick Eklund και ο σύζυγός του, Derek Kaplan, απέκτησαν δίδυμα.

Το αστέρι της εκπομπής Million Dollar Listing μοιράστηκε μία εικόνα στο Instagram με το γιο του και την κόρη του, με τη λεζάντα: “Η ευτυχέστερη στιγμή της ζωής μου. Καλώς ήρθατε στον κόσμο Fredrick και Milla!”

Ο Eklund και ο Kaplan κρατάνε ο καθένας από ένα βρέφος και δίνουν μεταξύ τους ένα φιλί μπροστά στην κάμερα.


Ο 40χρονος κτηματομεσίτης είπε το Μάιο ότι προσπαθούσαν με το σύζυγό να αποκτήσουν ένα μωρό.

Το ζευγάρι προηγουμένως χρησιμοποίησε μία παρένθετη μητέρα η οποία δυστυχώς απέβαλε το 2015 και αργότερα απευθύνθηκε σε άλλη μία γυναίκα, της οποίας επίσης η εγκυμοσύνη κατέληξε σε αποβολή.

Σε συνέντευξή του στην πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του Million Dollar Listing New York, είπε:“Προχωράμε. Τα πράγματα αλλάζουν τώρα. Κι αυτό με κάνει να νιώθω καλά.”

Ο κτηματομεσίτης είπε ότι ενώ ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό για εκείνον και τον Derek, ξέρει ότι ακόμα πιο δύσκολο ήταν για τις παρένθετες μητέρες.

“Εκτιμώ και σέβομαι την άλλη πλευρά που είναι άγνωστη σε εμάς, τα όσα δηλαδή έχουν περάσει οι παρένθετες μητέρες μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία.”

Ο Fredrik δεν ανέφερε πότε υπολογίζει την προσθήκη ενός ακόμη παιδιού στην οικογένειά τους, αλλά το γεγονός ότι προσπαθούν, σημαίνει πολλά γι’ αυτούς.

Στον αστέρα της τηλεόρασης στοίχισε αρκετά η πρώτη αποβολή, από την οποία έχασε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Επίσης, αγαπά σαν δικό του παιδί το γιο του Derek – τον οποίο ο καλλιτέχνης απέκτησε με σπέρμα που δώρισε σε ένα ζευγάρι λεσβιών.Όταν απέβαλε η πρώτη παρένθετη μητέρα, ο συντετριμμένος κτηματομεσίτης μπήκε στο Instagram για να ανακοινώσει στους ακόλουθούς του τα θλιβερά νέα.


Έγραψε: “Η οικογένειά μας δεν διαφέρει από τη δική σας… απλά θέλουμε να οικοδομήσουμε τη δική μας μονάδα αγάπης στο σπίτι μας… Ένιωθα αποτυχημένος και πίστευα ότι δεν θα έφτανα ποτέ εκεί που ήθελα να φτάσω: να αποκτήσω παιδί με τον Derek.”

πηγή: stroumfaki.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr