Ζευγάρι εξαφανίζεται ξαφνικά. 75 Χρόνια αργότερα η Αστυνομία αποκαλύπτει ΚΑΤΙ σοκαριστικό στα Παιδιά τους...
Www.true.gr

Ζευγάρι εξαφανίζεται ξαφνικά. 75 Χρόνια αργότερα η Αστυνομία αποκαλύπτει ΚΑΤΙ σοκαριστικό στα Παιδιά τους…

Τα απομεινάρια ενός ζευγαριού βρέθηκαν σε έναν παγετώνα 75 χρόνια μετά την εξαφάνισή τους. Στις 15 Αυγούστου 1942, οι Marcelin και Francine Dumoulin έκαναν ένα ταξίδι στις Ελβετικές Άλπεις για να φροντίσουν την αγέλη των αγελάδων της οικογενείας. Άφησαν τα παιδιά τους στο σπίτι και δεν επέστρεψαν εκείνο το βράδυ.

Τα παιδιά κάλεσαν την αστυνομία, η οποία αρχικά είπε ότι το ζευγάρι έπεσε στις Άλπεις λόγω κακοκαιρίας.

Έρευνες γίνονταν κατά τη διάρκεια πολλών μηνών χωρίς αποτέλεσμα και τα παιδιά στάλθηκαν όλα σε ξεχωριστά σπίτια σε ανάδοχες οικογένειες.

Περίπου 75 χρόνια αργότερα, δύο από τα επτά παιδιά που εξακολουθούν να ζουν, έμειναν συγκλονισμένα όταν έμαθαν ότι τα κατάλοιπα των γονιών τους βρέθηκαν τελικά.

Η αστυνομία είπε ότι τα σώματα μαζί με τα έγγραφα ταυτοποίησής τους, βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα από έναν εργάτη στον παγετώνα Tsanfleuron, κοντά σε ένα τελεφερίκ πάνω από ένα θέρετρο.Η αστυνομία βρήκε ένα μπουκάλι, ένα ρολόι τσέπης και ένα βιβλίο στον παγετώνα.

«Μπορώ να πω ότι μετά από 75 χρόνια αναμονής, μου δίνει μια βαθιά αίσθηση ηρεμίας», δήλωσε η νεότερη κόρη του ζευγαριού, Marceline.

Μετά την ανακάλυψη, οι γενετικοί έλεγχοι επιβεβαίωσαν ότι το ζευγάρι που βρέθηκε ήταν οι γονείς των Dumoulin που εξαφανίστηκαν επτά δεκαετίες νωρίτερα. Τα επτά παιδιά, σύμφωνα με πληροφορίες, ποτέ δεν σταμάτησαν ποτέ να ψάχνουν για τους γονείς τους.Τα επιζώντα παιδιά έκαναν κηδεία στους γονείς τους, αφού βρέθηκαν τα απομεινάρια. Πολλοί αναγνώστες εξέφρασαν τη θλίψη για την ιστορία και τη συμπάθεια για τα παιδιά που έχασαν τους γονείς τους.

«Ντροπή που τα παιδιά έπρεπε να χωριστούν και να υιοθετηθούν», έγραψε κάποιος αναγνώστης. «Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα έχει μια τέτοια μοίρα … τι φρικτό ήταν όλο αυτό για τα παιδιά!», σχολίασε ένας άλλος.

Credit: americanow.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr