Ζευγάρι ερωτεύτηκε και έχει δεσμό με την παράνυφο από το γάμο τους
Www.true.gr

Ζευγάρι ερωτεύτηκε και έχει δεσμό με την παράνυφο από το γάμο τους

Ένα ασυνήθιστο ερωτικό τρίγωνο δημιουργήθηκε από τον γάμο του Τζάστιν με την Κάραλιν, καθώς αμφότεροι ερωτεύτηκαν την παράνυφό τους, Λάνα.

Την περσινή χρονιά, ο Τζάστιν και η Κάραλιν αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και στην τελετή το παρών έδωσε και η Λάνα, η οποία συνομιλούσε με τη νύφη μέσω ίντερνετ και αποφάσισε να την γνωρίσει από κοντά, την πιο… όμορφη μέρα της ζωής της.

Όμως, η παρουσία της Λάνα στο μυστήριο, προκάλεσε έναν δυνατό έρωτα, μια και η νύφη γνώριζε από μικρή ηλικία πως δεν μπορούσε να «περιοριστεί» στους άνδρες. Ωστόσο, η έλξη δεν ήταν μόνο για τις δύο κοπέλες, καθώς και ο Τζάστιν εξέφρασε τα συναισθήματά του για την παράνυφο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα ερωτικό τρίγωνο.

«Το μυαλό μου έσκασε. Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Δούλεψε τέλεια που κολλήσαμε και οι τρεις», ανέφερε αρχικά η νύφη και συνέχισε: «Εκ του αποτελέσματος, όταν συναντήσαμε την Λάνα στον γάμο μας, όλοι αποκτήσαμε συναισθήματα ο ένας για τον άλλον».

Πλέον, μόλις η Λάνα επισκέπτεται το ζευγάρι στο Οχάι μένει μαζί τους και όλοι μαζί μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι, ενώ κάτι ανάλογο γίνεται και στις εξόδους. «Όταν έρχεται βγαίνουμε και οι τρεις μας, ενώ κάποιες φορές και ξεχωριστά. Είτε εγώ με την Λάνα, είτε ο Τζάστιν μαζί της», κατέληξε η Κάραλιν.

ΓΚΑΛΕΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Πηγή : dokari.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr