Ζευγάρι έκανε το τραπέζι σε αστέγους αντί για γαμήλιο γλέντι
Www.true.gr

Ζευγάρι έκανε το τραπέζι σε αστέγους αντί για γαμήλιο γλέντι

Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι έκανε το τραπέζι σε αστέγους αντί για γαμήλιο γλέντι

 

Θεσσαλονίκη: Μετά από αρκετές αναβολές λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊού. Ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη. Ο Γιώργος και η Μαρία, παντρεύτηκαν πρόσφατα, αλλά ο γάμος τους δεν θύμιζε σε τίποτα όλα όσα ξέραμε.

Ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστός, αφού αντί για γαμήλιο γλέντι αποφάσισαν να μοιραστούν τη χαρά τους μαζί με τους αστέγους της πόλης. Μοιράζοντάς τους γεύματα αγάπης. Κάτι το οποίο μπορεί να ακούγεται αρκετά ρομαντικό, κι’ όμως μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Και να μοιράσει πραγματικά χαρά σε όσους το έχουν ανάγκη. Έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να κάνει το πιο όμορφο βήμα. Βοηθώντας ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Και μάλιστα στην πιο ιδιαίτερη για εκείνους ημέρα.

Σε συνεργασία με την Εθελοντική Διακονία Αστέγων και τη βοήθεια της Κυριακής Φράγκου. Την Κυριακή 6 Ιουνίου μετά το τέλος του γάμου, το ζευγάρι έκανε το τραπέζι σε ανθρώπους που βρίσκονται στον δρόμο. Μοιράζοντάς τους τις επιπλέον μερίδες φαγητού που είχε παραγγείλει.


 

«Όταν νιώθεις πραγματικά τόσο μεγάλη χαρά θέλεις να τη μοιραστείς. Όχι μόνο με τους παρευρισκόμενους αλλά και με όσους το έχουν ανάγκη», είπε η Μαρία.

Μιλώντας για τον γάμο τους, ανέφεραν ότι ήθελαν πολύ να μοιραστούν τη χαρά τους με όλον τον κόσμο. Γι΄αυτό και θέλησαν να προσφέρουν «κομμάτι από την αγάπη τους» σε όσους το είχαν ανάγκη.


Το ζευγάρι που θαυμάζει όλη η Θεσσαλονίκη για τις πράξεις και την γενναιοδωρία του, βρέθηκε σε γνωστή εκπομπή. Και μίλησε για την ξεχωριστή ημέρα του γάμου του.

Δες το σχετικό βίντεο με το ζευγάρι της Θσσαλονίκης

 

Πηγή: i-diakopes.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr