Ζέτα Μακρυπούλια: Πόζαρε δίπλα στον Χατζηγιάννη και όλοι κοιτούσαν τα νύχια της στα πόδια της.. [φωτο]
Www.true.gr

Ζέτα Μακρυπούλια: Πόζαρε δίπλα στον Χατζηγιάννη και όλοι κοιτούσαν τα νύχια της στα πόδια της.. [φωτο]

Δείτε τα νύχια της Ζέτα Μακρυπούλια στα πόδια σε αυτή την φωτογραφία! Στάθηκε δίπλα στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και όλοι κοιτούσαν αυτό! Κορίτσια προσοχή, μην κάνετε ποτέ αυτό το λάθος…

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz, έχει απίστευτο στυλ και προσέχει πολύ την εξωτερική της εμφάνιση! Η Ζέτα σε κάθε της επίσημη έξοδο είναι πάντα προσεγμένη και χαμογελαστή, εκτός από αυτή την φορά που… έκανε ένα όχι τόσο ευδιάκριτο αλλά αντιληπτό λαθάκι…

Ο φωτογραφικός φακός του Youweeklygr, απαθανάτισε το ζευγάρι αγκαλιασμένο και με τα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά στο Κηποθέατρο Παπάγου, όπου η ηθοποιός έκανε την πρεμιέρα της παράστασης όπου και πρωταγωνιστεί, «Δον Ζουάν».

Η ομάδα του Youweekly.gr που δεν αφήνει όμως τίποτα να πέσει κάτω παρατήρησε κάτι που… χάλασε λίγο την εμφάνιση της παρουσιάστριας!


Όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες μας η παρουσιάστρια φοράει σανδάλια τάση αλλά… τα νύχια της σίγουρα δεν είναι τάση!
Αρχικά, το χρώμα αυτό, το περλέ έχει αποσυρθεί από την μόδα εδώ και αρκετά χρόνια και… οι περισσότερες το έχουμε συνδυάσει με μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες και κατά δεύτερον το λάθος που έκανε εκτός από την απόχρωση μανό ήταν ότι σε τόσο λευκά δέρματα τα τόσο ανοιχτά μανό από μακρυά δεν φαίνονται και… όσοι την είδαν από απόσταση τα νύχια της φαινόντουσαν άβαφτα!

Κορίτσια προσοχή… Τα άκρα είναι ένα σημείο που παρατηρείται πολύ από τους άντρες και όχι μόνο και τώρα ειδικά που είναι καλοκαίρι δεν πρέπει να πέφτουν σε τέτοια παραπτώματα!

πηγη: youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr