Πολλά είναι τα «μαργαριτάρια» που έχουν περάσει από το Ρουκ – Ζουκ και έχουν κάνει την παρουσιάστρια να μην μπορεί να συνέλθει από τα γέλια.

Χιλιάδες παίκτες έχουν περάσει από το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι Ρουκ – Ζουκ. Φέτος όμως, εντοπίσαμε τον χειρότερο. Ο συγκεκριμένος παίκτης απάντησε πραγματικά ό,τι του κατέβηκε στο κεφάλι. Σίγουρα, δεν σκέφτηκε λεπτό την ερώτηση που του τέθηκε από την παρουσιάστρια της γνωστής εκπομπής.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέφερε πως το τελευταίο θέμα της εκπομπής ήταν οι διάσημοι αστρολόγοι. Στις απαντήσεις συμπεριλαμβάνονταν τέσσερα ονόματα κορυφαίων αστρολόγων της Ελλάδας. Ανάμεσα σε αυτά ήταν η Λίτσα Πατέρα, η Άση Μπίλιου και η Βίκυ Παγιατάκη. Ωστόσο, το μυαλό του συγκεκριμένου παίκτη, ο οποίος ήταν άνδρας, ενδεχομένως να ταξίδευε.

Ο ίδιος ανήκε στην ομάδα της Νομικής της Θράκης, η οποία έλαβε μέρος στο Ρουκ Ζουκ. Ωστόσο, αν υπήρχε ο τίτλος «Ο χειρότερος παίκτης του Ρουκ Ζουκ», το βέβαιο είναι πως θα το έπαιρνε με την αξία του. Όχι, απλώς δεν βρήκε κανέναν διάσημο αστρολόγο. Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν μπόρεσε να βρει καν το θέμα της ερώτησης.

Για όσους αναρωτιούνται για τις απαντήσεις του, αυτές ήταν πέρα για πέρα διασκεδαστικές. Συγκεκριμένα, ανέφερε κατά σειρά «καιρός, δελτίο, βροχή, χιόνι, χαλάζι». Το σίγουρο είναι πως η Ζέτα Μακρυπούλια και οι τηλεθεατές διασκέδασαν, με τις απαντήσεις του.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο