Ζέτα Μακρυπούλια: Η δημόσια Eξομολόγηση στον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Τα λέει όλα με το Βίντεο που ανέβασε

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έδωσε μία sold out συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου, ξεκινώντας έτσι και επίσημα την καλοκαιρινή του περιοδεία. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, πιο ανανεωμένος και δυναμικός, από ποτέ ξεσήκωσε όλους όσους πήγαν να τον απολαύσουν. Φυσικά, δεν γινόταν να λείψει από το πλευρό του η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία δεν χάνει σχεδόν καμία live εμφάνιση του αγαπημένου της.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια απόλαυσε τον σύντροφό της για ακόμη μια φορά, ενώ συνεχώς ανέβαζε στιγμιότυπα στα Instagram Stories της, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να ερμηνεύει τις μεγάλες του επιτυχίες. Μάλιστα, η Ζέτα έγραψε και έναν στίχο σε ένα από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στα Instagram Stories της από τραγούδι του αγαπημένου της, κάνοντάς έτσι μια μικρή εξομολόγηση στον Μιχάλη της.

https://youtu.be/cKa2rlg-2EQ

Στη συνέχεια, η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε άλλο ένα βίντεο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, κάτι που κάνει αρκετά σπάνια, καθώς τόσο η ηθοποιός όσο και ο καλλιτέχνης προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΠΗΓΗ: dailystories.gr