Ζέτα Δούκα: Οι ωραιότερες φωτογραφίες που μας έδειξε από τις οικογενειακές καλοκαιρινές της διακοπές
Www.true.gr

Ζέτα Δούκα: Οι ωραιότερες φωτογραφίες που μας έδειξε από τις οικογενειακές καλοκαιρινές της διακοπές

Φωτογραφίες από το φετινό καλοκαίρι.


Τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της απολαμβάνει η Ζέτα Δούκα με την οικογένειά της.

Η αγαπημένη ηθοποιός πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στην Κρήτη, και ειδικότερα στην Παλαιοχώρα, που βρίσκεται νότια του νομού Χανίων.

Καθόλη τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί, μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες στο Instagram δείχνοντας πόσο ήρεμη, χαλαρή και ευτυχισμένη ένιωθε.


Σε αρκετές αναρτήσεις ήταν με την κόρη της Θάλεια, φροντίζοντας να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά της αλλά και με τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηαντωνά.

«Με τον Μιχάλη έχουμε πολλά κοινά σημεία στον τρόπο σκέψης. Ωστόσο, τα χρόνια που μας χωρίζουν, γιατί εκείνος είναι οκτώ χρόνια μικρότερος μου, είναι ένα σημείο αιχμής.Αν είχαμε την ίδια ηλικία, πιθανότατα να ήμασταν ακριβώς στο ίδιο σημείο του δρόμου. Τώρα έχουμε κάποια πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε», είχε δηλώσει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλώντας για τη διαφορά ηλικίας με το σύντροφό της.


Όσο για τα επαγγελματικά, η εκπομπή «Τhrive» που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν. Το Σεπτέμβρη ξεκινούν τα γυρίσματα των επεισοδίων του 3ου κύκλου που θα προβληθούν μέχρι το τέλος του χρόνου.

Φωτογραφίες: Instagram Zeta Douka

Πηγή: mothersblog.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr