Ζέτα Δούκα: Φόρεσε το μαγιό της και δείχνει για πρώτη φορά τα σημάδια από χειρουργική επέμβαση
Www.true.gr

Ζέτα Δούκα: Φόρεσε το μαγιό της και δείχνει για πρώτη φορά τα σημάδια από χειρουργική επέμβαση

Ζέτα Δούκα: Φόρεσε το μαγιό της και δείχνει τα σημάδια από χειρουργική επέμβαση

Η Ζέτα πέρασε πρόσφατα μια περιπέτεια με την υγεία της, καθώς όπως η ίδια έκανε γνωστό αναγκάστηκε να υποβληθεί σε μια επέμβαση, ώστε να αφαιρέσει δύο μεγάλες κύστες από τις ωοθήκες της.

Η ηθοποιός με μια φωτογραφία της έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα σημάδια που άφησε η επέμβαση στο σώμα της και συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους με τα λόγια της: «Στη ζωή μου, έχω περάσει πολλά και διάφορα γεγονότα που έχουν αφήσει το «σημάδι» τους πάνω μου. ́λλα σημάδια είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού, άλλα όχι, αφού μπορεί να κρύβονται βαθιά στη ψυχή μας… Όλα όμως, με κάνουν να νιώθω ξεχωριστή, γιατί μου θυμίζουν, όλα όσα έχω καταφέρει!

Το συγκεκριμένο σημάδι, μαζί με τέσσερα ακόμη στην περιοχή της κοιλιάς, το απέκτησα κατά τη λαπαροσκοπική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη πριν 2 μήνες και μου υπενθυμίζει την τεράστια σημασία της σωστής ΠΡΟΛΗΨΗΣ για την υγεία μας, αφού στα πλαίσια εξάμηνου (!) γυναικολογικού ελέγχου, εμφανίστηκαν δύο μεγάλες κύστες ωοθηκών που, αν τις έβλεπα στον ετήσιο έλεγχο που συνήθως κάνω, μάλλον θα είχα υποστεί ολική υστερεκτομή!».


Δείτε τη φωτογραφία:

Πηγή: e-radio.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr