Ζέτα Δούκα: Δείχνει τα σημάδια στο σώμα της από τη χειρουργική επέμβαση και συγκινεί
Www.true.gr

Ζέτα Δούκα: Δείχνει τα σημάδια στο σώμα της από τη χειρουργική επέμβαση και συγκινεί

Πριν δύο μήνες περίπου, η Ζέτα πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της, καθώς αναγκάστηκε να υποβληθεί σε μια επέμβαση, ώστε να αφαιρέσει δύο μεγάλες κύστες. Από εκείνη τη στιγμή και καθημερινά, η γνωστή ηθοποιός μας προτείνει να εξεταζόμαστε όσο πιο συχνά μπορούμε, καθώς η πρόληψη σώζει ζωές, όπως ακριβώς έσωσε και τη δική της. Σήμερα, η όμορφη Ζέτα έχει αφήσει τα δύσκολα πίσω της και απολαμβάνει ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές με την οικογένειά της.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ζέτα μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα σημάδια που άφησε η επέμβαση στο σώμα της και συγκίνησε με τα λόγια της: «Στη ζωή μου, έχω περάσει πολλά και διάφορα γεγονότα που έχουν αφήσει το «σημάδι» τους πάνω μου. ́λλα σημάδια είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού, άλλα όχι, αφού μπορεί να κρύβονται βαθιά στη ψυχή μας… Όλα όμως, με κάνουν να νιώθω ξεχωριστή, γιατί μου θυμίζουν, όλα όσα έχω καταφέρει!


Το συγκεκριμένο σημάδι, μαζί με τέσσερα ακόμη στην περιοχή της κοιλιάς, το απέκτησα κατά τη λαπαροσκοπική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη πριν 2 μήνες και μου υπενθυμίζει την τεράστια σημασία της σωστής ΠΡΟΛΗΨΗΣ για την υγεία μας, αφού στα πλαίσια εξάμηνου (!) γυναικολογικού ελέγχου, εμφανίστηκαν δύο μεγάλες κύστες ωοθηκών που, αν τις έβλεπα στον ετήσιο έλεγχο που συνήθως κάνω, μάλλον θα είχα υποστεί ολική υστερεκτομή!»

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr