Ζέτα Δούκα: Αγκαλιά με τον σύζυγό της στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης. Η υπέροχη φώτο της.

Τη φωτογραφία μοιράστηκε μαζί μας μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζαντωνάς είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια.
Καρπός τους έρωτάς τους,η 4χρονη Θάλεια. Η ηθοποιός είναι είναι πολύ ενεργή στα social media και αρκετά συχνά μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τον σύζυγο και την κόρη της.

Αυτές τις μέρες, μικροί μεγάλοι #Μένουμε_Σπίτι και η Ζέτα Δούκα βρήκε ευκαιρία να ξεθάψει φωτογραφίες από το παρελθόν. Μία από αυτές μάλιστα, την ανέβασε και στο Insatgram της στέλνοντας το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας για την δύσκολη αυτή κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας.

«Σαν σήμερα πριν 4 χρόνια… Εσύ κι εγώ στον ίδιο καναπέ, περιμέναμε να έρθει η Θάλεια στον κόσμο. Και τώρα το ίδιο περιμένουμε: να έρθει η ελπίδα και η αγάπη, να έρθει η άνοιξη, ν´ αναγεννηθούμε…?? #tbt #4yearsago #pregnant #waitingforyou #waitingforspring #love #hope #quarantine #family #blessed»

Δείτε την ηθοποιό στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης της με τον σύζυγό της στην gallery που ακολουθεί.

Η Ζέτα Δούκα ο Μιχάλης Χατζαντωνάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Η κόρη τους, Θάλεια, γεννήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια και πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητα του ζευγαριού.

Με αφορμή τα όσα βιώνουμε αυτές τις μέρες, η Ζέτα Δούκα μοιράστηκε μαζί μας μία φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα από τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η ηθοποιός και ο σύζυγός της κάθονται αγκαλιά στον καναπέ και μας χαρίζουν αυτό το απολαυστικό στιγμιότυπο.