Ζεφύρι, νέα ανατροπή: Η μητέρα επιμένει ότι δεν υπήρχε βι@σμος αλλά… Ποιους καταγγέλε

Τι δήλωσε η μητέρα της 22χρονης που βρέθηκε παρατημένη στο Ζεφύρι;

Οδηγήθηκε στη φυλακή ο 58χρονος που κατηγορείται για τον βι@σμό της 22χρονης που βρέθηκε στο Ζεφύρι ενώ η μητέρα της υποστηρίζει πως η κόρης της δεν βι@στηκε!

Η νεαρή με τα τατουάζ είχε πάει στο Ζεφύρι για να βρει την δόση της. Εκεί όμως βρέθηκε αρκετή ώρα μετά σε κωματώδη κατάσταση στην άκρη του δρόμου.

Οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για βι@σμό της 22χρονης όμως η μητέρα της υποστηρίζει πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.


Ο κατηγορούμενος 58χρονος στην κατάθεση του ανέφερε: «Την γνώριζα φυσιογνωμικά. Εκείνη τη μέρα περνούσε από το σπίτι μου μαζί με τον φίλο της. Τους κέρασα ένα ποτό στην αυλή του σπιτιού.»

Στη συνέχεια της κατάθεσης του ο 58χρονος λέει πως ο φίλος της έφυγε και τους άφησε μόνους τους. «Τότε ήρθαμε πιο κοντά χωρίς ωστόσο να έχουμε σεξουαλική επαφή»!

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια όμως δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας πως η νεαρή είχε σεξου@λική επαφή πριν βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση καθώς βρέθηκε γεννετικό υλικό του 58χρονου πάνω της.


Η μητέρας της όμως ισχυρίζεται στην δική της κατάθεση πως δεν υπάρχει βι@σμός και πως αυτό που «είδε» ο ιατροδικαστής ήταν μια σοβαρή επέμβαση γυναικολογικής φύσεως την οποία είχε κάνει λίγες μέρες πριν η 22χρονη.

Την απάντηση θα μπορέσει να την δώσει μόνο η 22χρονη η οποία όμως δεν θυμάται και πολλά από το μοιραίο βράδυ καθώς ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

Πηγή : fimes.gr