Ζεφύρι: «Δεν είχα επαφή με το περιβάλλον» είπε η 22χρονη που Bιάστηκε- Η κατάθεση, τα ναρκωτικά και ο άνδρας που τη συνόδευσε

Σε σταθερή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, η 22χρονη κοπέλα που βρέθηκε Bιασμένη και σε κωματώδη σε χωράφι στο Ζεφύρι, την περασμένη Τρίτη.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, έλαβαν το βράδυ της Πέμπτης την πρώτη ολοκληρωμένη κατάθεση της 22χρονης, που είχε εγκαταλειφθεί σε άθλια κατάσταση στο Ζεφύρι.

Η νεαρή κοπέλα έκανε χρήση ναρκωτικών, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, και όπως είπε, είχε πάει με έναν φίλο της, επίσης τοξικομανή, στο Ζεφύρι για να αγοράσουν ναρκωτικά. Έκαναν χρήση και ύστερα ξεκίνησαν να περπατούν σε διάφορους δρόμους, αναζητώντας περισσότερα. Τόνισε, πως δεν θυμάται τίποτα από κάποιο σημείο και μετά, γιατί την έπιασε το ναρκωτικό και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον.


Η 22χρονη αποκάλυψε το ονοματεπώνυμο του άνδρα που τη συνόδευε και οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον κάλεσαν για κατάθεση και ουσιαστικά τους επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της.

Αναφορικά με το ζήτημα του Bιασμού, η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε στα στελέχη της Ασφάλειας πως για αρκετές ημέρες πριν από το περιστατικό δεν είχε σεξουαλική επαφή, αλλά δεν θυμάται τίποτα από εκείνη την ημέρα, καθώς δεν είχε επαφή με το περιβάλλον.

ΠΗΓΗ: www.thecaller.gr