Ζακ Κωστόπουλος: O Γρηγόρης Βαλλιανάτος Μιλάει για Τεράστια Ανατροπή. «Αυτός είναι ο Πραγματικός Λόγος που…»

Ο 33χρονος ακτιβιστής της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας Ζαχαρίας Κωστόπουλος είναι ο άντρας ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από την απόπειρά του να ληστέψει ένα κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος προέβη στην παρακάτω δημοσίευση σχετικά με τον θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου:


«Αυτή η ψυχάρα, αυτός ο αλήτης, αυτός ο γλυκός φίλος μας, φτιαγμένος, μπήκε(πρώτη φορά στη ζωή του) να κλέψει το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια(ναι αυτό που βλέπετε στις ειδήσεις)… Η βασανισμένη, η γενναία, η γλυκιά, η σκληρή ψυχούλα του, στην κρίση του κάθε αναμάρτητου. Δεν θα συνέλθουμε και θα σ αγαπάμε Ζακ μου»
https://www.facebook.com/gregory.vallianatos.3/posts/10215067648597393
Ο άνδρας εισέβαλε στο κατάστημα χρυσαφικών του κέντρου κρατώντας στο χέρι ένα μαχαίρι προκειμένου να το ληστέψει. Φαίνεται να εγκλωβίζεται και κατόπιν στην προσπάθεια του να ξεφύγει, αρχικά αρπάζει έναν πυροσβεστήρα και στη συνέχεια, αφού δεν μπορεί να βγει, σπάει τη βιτρίνα και “βουτάει” μέσα από τα τζάμια στο δρόμο. Όπως φαίνεται σε βίντεο το οποίο είδε το φώς της δημοσιότητας, άντρες του επιτίθενται χτυπώντας τον αλύπητα ενώ εκείνος βρισκόταν μέσα στα σπασμένα τζάμια. Μερικά λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Αξιοσημείωτο είναι πως σε βάρος του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου ασκήθηκε ποινική δίωξη.

πηγή