Ζαχίρ: Θέλω να ανοίξω εστιατόριο και μια μέρα την εβδομάδα να έρχονται να τρώνε άστεγοι
Www.true.gr

Ζαχίρ: Θέλω να ανοίξω εστιατόριο και μια μέρα την εβδομάδα να έρχονται να τρώνε άστεγοι

Είναι από τις περιπτώσεις των παικτών που με την προσωπική του ιστορία έχει συγκινήσει το κοινό και τους κριτές του Master Chef. Πρόκειται για τον Ζαχίρ Γιαβαρί ο οποίος προς το παρόν δεν κατόρθωσε να ταξιδέψει στη Ρώμη με τους συμπαίκτες του από το MasterChef όμως ο Λεωνίδας κουτσόπουλος τον έβγαλε για φαγητό και πέρασαν μια πολύ όμορφη βραδιά. Ο Ζαχίρ αποκάλυψε στον κριτή του και διάσημο σεφ τι θα ήθελε να κάνει στο μέλλον. «Σε τρία χρόνια από τώρα τι θα ήθελες να κάνεις;», ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Εγώ θα ήθελα να ανοίξω ένα εστιατόριο, όπου μια μέρα την εβδομάδα θα φιλοξενώ άστεγους, να έρχονται και να τρώνε. Έχω μείνει κι εγώ άστεγος, το έχω ζήσει… Και μου έχει μείνει αυτό από παλιά, μου έχει κολλήσει και θέλω οπωσδήποτε να κάνω κάτι τέτοιο. Από την άλλη, πάλι, σκέφτομαι πώς θα βγω…», δήλωσε αρχικά ο Ζαχίρ.

«Σκέφτεσαι πολύ καλά, δεν υπάρχει το… θα βγω, δεν χρειάζεται να γίνουμε πλούσιοι. Αυτό που σκέφτεσαι είναι υγιές, αυτό είναι το σωστό, ότι όταν παίρνεις, πρέπει και να δίνεις. Το να δίνεις είναι μεγαλύτερο πράγμα από το να έχεις, αυτό είναι δεδομένο. Αυτή η ιστορία από το Είναι από τις περιπτώσεις των παικτών που με την προσωπική του ιστορία έχει συγκινήσει το κοινό και τους κριτές του Master Chef. O λόγος για τον Ζαχίρ Γιαβαρί ο οποίος προς το παρόν δεν κατάφερε να ταξιδέψει στη Ρώμη με τους συμπαίκτες του από το MasterChef όμως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον έβγαλε για φαγητό και πέρασαν μια πολύ όμορφη βραδιά. Ο Ζαχίρ αποκάλυψε στον κριτή του και γνωστό σεφ τι θα ήθελε να κάνει στο μέλλον. «Σε τρία χρόνια από τώρα τι θα ήθελες να κάνεις;», ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.


«Εγώ θα ήθελα να ανοίξω ένα εστιατόριο, όπου μια μέρα την εβδομάδα θα φιλοξενώ άστεγους, να έρχονται και να τρώνε. Έχω μείνει κι εγώ άστεγος, το έχω ζήσει… Και μου έχει μείνει αυτό από παλιά, μου έχει κολλήσει και θέλω οπωσδήποτε να κάνω κάτι τέτοιο. Από την άλλη, πάλι, σκέφτομαι πώς θα βγω…», δήλωσε αρχικά ο Ζαχίρ.

Απίστευτο! Χάσε 14 Κιλά Μέχρι το Πάσχα και Άλλαξε τη Ζωή σου, με ΑΥΤΟ τον Τρόπο!
«Σκέφτεσαι πολύ καλά, δεν υπάρχει το… θα βγω, δεν χρειάζεται να γίνουμε πλούσιοι. Αυτό που σκέφτεσαι είναι υγιές, αυτό είναι το σωστό, ότι όταν παίρνεις, πρέπει και να δίνεις. Το να δίνεις είναι μεγαλύτερο πράγμα από το να έχεις, αυτό είναι δεδομένο. Αυτή η ιστορία από το Master Chef θα σου δώσει λίγο ώθηση. Το υπόλοιπο θα είναι στο χέρι σου. Υπάρχει κάτι που λέγεται συμπαντική δικαιοσύνη. Το σύμπαν συνωμοτεί και είναι δίκαιο. Ότι κάνεις παίρνεις. Υπάρχει ένας αυτοματισμός σε αυτό, αλλά εγώ το πιστεύω πάρα πολύ», του απάντησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.


«Εγώ έχω αυτό το σχέδιο γιατί το έχω ζήσει στο παρελθόν και πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό στα δύσκολα να σου προσφέρει κάποιος ένα ζεστό πιάτο φαγητό. Το MasterChef σίγουρα θα με βοηθήσει στο μέλλον. Ήδη νιώθω ότι είμαι πάρα πολύ κοντά στο όνειρό μου. Κάποια στιγμή είχα χάσει την αυτοπεποίθησή μου. Έλεγα ότι δεν πρόκειται ποτέ στη ζωή μου να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Αυτή τη στιγμή έχω ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή μου κι έχω ξαναχτίσει την ελπίδα μου», είπε μεταξύ άλλων ο Ζαχίρ.θα σου δώσει λίγο ώθηση. Το υπόλοιπο θα είναι στο χέρι σου. Υπάρχει κάτι που λέγεται συμπαντική δικαιοσύνη. Το σύμπαν συνωμοτεί και είναι δίκαιο. Ότι κάνεις παίρνεις. Υπάρχει ένας αυτοματισμός σε αυτό, αλλά εγώ το πιστεύω πάρα πολύ», του ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Εγώ έχω αυτό το σχέδιο γιατί το έχω ζήσει στο παρελθόν και πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό στα δύσκολα να σου προσφέρει κάποιος ένα ζεστό πιάτο φαγητό. Το MasterChef σίγουρα θα με βοηθήσει στο μέλλον. Ήδη νιώθω ότι είμαι πάρα πολύ κοντά στο όνειρό μου. Κάποια στιγμή είχα χάσει την αυτοπεποίθησή μου. Έλεγα ότι δεν πρόκειται ποτέ στη ζωή μου να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Αυτή τη στιγμή έχω ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή μου κι έχω ξαναχτίσει την ελπίδα μου», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ζαχίρ.

Πηγη protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr