Υρώ Μανέ: Έχετε δει την κόρη της; Εμείς την είδαμε και πραγματικά πάθαμε πλάκα!
Www.true.gr

Υρώ Μανέ: Έχετε δει την κόρη της; Εμείς την είδαμε και πραγματικά πάθαμε πλάκα!

Εμείς την είδαμε και πραγματικά πάθαμε πλάκα!

Φέτος απολαύσαμε την Υρώ Μανέ μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Open tv, «Όσο έχω εσένα» αλλά και στην παράσταση «Ρένα».

Η Υρώ Μανέ είναι από τις πιο επιτυχημένες και ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της με μεγάλη πορεία τόσο τηλεοπτική όσο και θεατρική. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι το πόσο όμορφη κόρη έχει.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε μαμά και κόρη στο θέατρο Άλσος και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το δικό μας σινεμά», οπού το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποίησε την επίσημη πρεμιέρα της.

Η κόρη της, Φαίδρα είναι πραγματικά κούκλα και όπως κι εσείς θα δείτε έχει πάρει αρκετά χαρακτηριστικά από τη μητέρα της.

«Κάθε γονιός, μέσα από τις δικές του εμπειρίες, προσπαθεί να φροντίσει το παιδί του για να μην περάσει κακοτοπιές. Ή να τις περάσει λίγο πιο ανώδυνα, χωρίς πολλά παθήματα. Από την άλλη, αν δεν πάθεις, δεν μαθαίνεις.Η δική μου μέθοδος είναι πως ο γονιός με τις πράξεις του και μόνο μπορεί να νουθετεί και να διδάσκει το παιδί του, όχι με τα λόγια. Πάντα η αρχή μου ήταν να τεκμηριώνω όσα λέω κι ό,τι δεν σου αρέσει να κάνει το παιδί σου να του το υπονομεύεις, να του δηλώνεις δηλαδή με τον τρόπο σου πως δεν είναι σωστό. Θεωρώ πως η απλή απαγόρευση είναι ο δρόμος που οδηγεί στη δράση και στην πράξη. Ελπίζω η Φαίδρα να έχει πάρει τις βάσεις από την οικογένειά, της που θα την κάνουν να ταξιδέψει μόνη της πολύ δυναμικά.

Πάντα αγωνιώ για το παιδί μου, όπως όλες οι μητέρες. Δεν μπορείς να είσαι ήσυχος αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ανησυχώ. Θεωρώ πως έχω κάνει ό,τι καλύτερο, όμως η πορεία θα δείξει», είχε δηλώσει η ίδια για την κόρη της σε παλαιότερη συνέντευξή της

Συχνά βγαίνουν μαζί


Δείτε την κούκλα κόρη της στην gallery που ακολουθεί:

Από παλαιότερη έξοδό τους
Από την παράσταση Το δικό μας σινεμά

Πηγη gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr