Υποβαθμίζουν τον εαυτό τους στο GNTM λέει η Μιζεράκη που μπήκε στην «βίλα του έρωτα»
Www.true.gr

Υποβαθμίζουν τον εαυτό τους στο GNTM λέει η Μιζεράκη που μπήκε στην «βίλα του έρωτα»

«Σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα σε ένα τέτοιο κόνσεπτ» δήλωσε η Στέλλα Μιζεράκη όταν ρωτήθηκε αν θα έπαιρνε μέρος στο «GNTM». Εξήγησε, μάλιστα, και τους λόγους: «Δεν μου αρέσει ούτε το κόνσεπτ ούτε γενικά το κλίμα. Υποβαθμίζουν, πιστεύω, μερικές στιγμές τους εαυτούς τους, όταν υπάρχει τόσο μεγάλο ξεκατίνιασμα» ανέφερε χαρακτηριστικά η νικήτρια του πρώτου «Power of Love», μιας εκπομπής που -ως γνωστόν- διακρίθηκε με… Emmy στην κατηγορία των… ποιοτικών ντοκιμαντέρ.

Σοβαρά τώρα, βρε Στέλλα; Υποβαθμίζουν τον εαυτό τους τα κορίτσια του «GNTM» και δεν τον υποβαθμίζατε όλοι εσείς που ψάχνατε, δήθεν, για ταίρι στη βίλα του trash reality «PoL», στην Κωνσταντινούπολη;

Προφανώς δεν έχεις συνειδητοποιήσει ότι το reality στο οποίο πήρες μέρος εσύ ήταν τρεις φορές χειρότερο από αυτό του Star. Ακου εκεί «υπάρχει μεγάλο ξεκατίνιασμα» στο «GNTM». Και στο «PoL», δηλαδή, τι υπήρχε ανάμεσα στα γλωσσόφιλα που ανταλλάσσατε οι παίκτες; Μήπως κάνατε σοβαρές συζητήσεις για την κλιματική αλλαγή και δεν το θυμόμαστε; Ή μήπως οργανώνατε όλοι μαζί κάποια καμπάνια για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα; Για τρέσες μιλούσατε κυρίως, κι αυτό όταν δεν βγάζατε η μία τις τρέσες της άλλης!

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr