Εξελίξεις στην υπόθεση της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού.: Σύλληψη δύο δικηγόρων για συμμετοχή στο κύκλωμα
Www.true.gr

Εξελίξεις στην υπόθεση της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού.: Σύλληψη δύο δικηγόρων για συμμετοχή στο κύκλωμα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού. Συνελήφθησαν δύο δικηγόροι για εμπλοκή τους στην υπόθεση. Ποια είναι τα στοιχεία που τους «καίνε».


Δύο δικηγόροι συνελήφθησαν για συμμετοχή στην μαφία που… έλυνε κι έδενε στις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν άντρα και μια γυναίκα.

Συγκεκριμένα, την περίοδο που η αντιτρομοκρατική εξάρθρωνε το κύκλωμα αυτό, «έπιασε» και συνομιλίες του δικηγόρου με τον φερόμενο ως αρχηγό της σπείρας.

Η γυναίκα δικηγόρος ανα περιόδους φαινόταν να είναι δικηγόρος του αρχηγού όσο και άλλων ηγετικών στελεχών του κυκλώματος.

Τα στοιχεία αυτά τα συμπεριέλαβε στην δικογραφία που είχε σχηματίσει και η οποία μεταβιβάστηκε στον ανακριτή, ο οποίος εξέδωσε και τα εντάλματα σύλληψης.


Πρόκειται για δικηγόρο σε βάρος του οποίου είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας βάσει συμβολαίου θανάτου.

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας

«Ανακοινώνεται ότι απογευματινές ώρες σήμερα, 28-03-2019, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), δύο ημεδαποί, ένας άντρας και μία γυναίκα, σε εκτέλεση αντίστοιχων ενταλμάτων σύλληψης του Ειδικού Ανακριτή Εφέτη Αθηνών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.


Οι συλληφθέντες πρωινές ώρες αύριο θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr