Υπόθεση Σεμέδο: «Μου έδωσε το αρκουδάκι της κόρης του και μου είπε ‘’δεν έγινε κάτι’’», είπε η 17χρονη

Για τα όσα έζησε μαζί με της φίλη της στο σπίτι του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο περιέγραψε στους αστυνομικούς η 17χρονη, με το STAR να αποκαλύπτει τα όσα καταγγέλλει η ίδια.

«Πήγαμε σπίτι επειδή είχα πει, δεν ήμουν καλά και πήγα για ύπνο. Ήρθε ο Τζ. και άρχισε να με ενοχλεί και εγώ του έλεγα ‘’όχι, όχι, όχι’’ και με βίασε κανονικά και εγώ συνέχισα να του λέω ‘’όχι, όχι άσε με”. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα. Άνοιξε ο Σεμέδο την πόρτα και μας είδε και την ξανά έκλεισε και μετά εγώ σε κάποια φάση έφυγα και βγήκα έξω από το δωμάτιο και άρχισα να κλαίω πάρα πολύ και μου έλεγε ο Σεμέδο ‘’σας είδα και το ήθελες’’ και του κάνω όχι”», φέρεται να είπε η 17χρονη στις αρχές, σύμφωνα με το STAR.

Τότε, η 17χρονη πήρε τηλέφωνο έναν φίλο της, ο οποίος δεν καταλάβαινε τι του έλεγε και μετά μίλησε με άλλη φίλη της που της είπε να πάρει ταξί αλλά εκείνη δεν ήθελε να αφήσει μόνη της τη φίλη της που ήταν μαζί της στη Γλυφάδα στο σπίτι του ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων».

«Θυμάμαι ο Σεμέδο να με βάζει για ύπνο τη δεύτερη φορά να μου δίνει ένα αρκουδάκι της κόρης του που είχε ένα μεγάλο. Μου λέει ‘’πέσε κοιμήσου με αυτό, πάρ’ το αγκαλίτσα, δεν έγινε κάτι’’ και μετά να μπαίνει και να κάνει το ίδιο πράγμα. Κλείδωσε την πόρτα και έκανε το ίδιο πράγμα. Η Α. ήταν απέξω, άκουγε και εγώ έλεγα να σταματήσει, δηλαδή το έκανα ξεκάθαρο και στους δύο πως δεν θέλω. Μετά σηκώθηκα από το κρεβάτι όπως μπορούσα, έφυγα και ξεκλείδωσε την πόρτα και βγήκα και κάθισαν στο μπαλκόνι και η Α. πήγε μέσα με τον Σεμέδο», καταλήγει η 17χρονη κοπέλα.

Σημειώνεται, πως σε βάρος του ποδοσφαιριστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό, κατά το άρθρο 336 παράγραφος 3 του Ποινικού Κώδικα, ενώ πήρε προθεσμία για αν απολογηθεί την Πέμπτη.

Δείτε το βίντεο εδώ

πηγη: thecaller.gr