Υπό έλεγχο η φωτιά στη Ραφήνα. Κλειστή η Λεωφόρος Μαραθώνος – Οι πρώτες Εικόνες από το σημείο

Συναγερμός στην πυροσβεστική για φωτιά στην Ραφήνα ένα χρόνο μετά το Μάτι. Η φωτιά φαίνεται να έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Φωτιά και στον Βαρνάβα. Δείτε ζωντανά εικόνα από την περιοχή.

Ένα χρόνο μετά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι και ξύπνησαν μνήμες. Δυο μέτωπα φωτιάς είναι σε εξέλιξη. Το ένα στην Ραφήνα και το άλλο στον Βαρνάβα.

Στην Ραφήνα, η φωτιά ξέσπασε σε οικόπεδο με πεύκα λίγο πριν τις 3.30 το μεσημέρι στην λεωφόρο Μαραθώνος, κοντά στην Διασταύρωση της Ραφήνας. Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας. Η φωτιά μαίνεται στην συμβολή των οδών Ροδοδάφνης και Μαραθώνος. Στην μάχη της κατάσβεσης έχουν ριχτεί 47 πυροσβέστες με 20 οχήματα 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.. Η λεωφόρος Μαραθώνος έχει κλείσει και η Τροχαία κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας.

Εσπευσμένα μεταβαίνει στην Ραφήνα, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να συντονίσει όλες τις δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο.

Δείτε ζωντανή εικόνα από το irafina.gr και το rpn.gr

Φωτιά έχει ξεσπάσει και στην περιοχή του Βαρνάβα, όπου επιχειρούν 13 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, δυο πεζοπόρα τμήματα, δυο μηχανοκίνητα και δυο εναέρια, ένα ελικόπτερο και ένα αεροσκάφος.

Πηγη newsit.gr