Υπέροχες, ωμές φωτογραφίες τοκετού που θα σας αφήσουν άφωνους

Υπέροχες, ωμές φωτογραφίες τοκετού που θα σας αφήσουν άφωνους!
Η Kayla Gonzales, μια φωτογράφος γεννήσεων στο Austin, TX, σίγουρα ξέρει πώς να απαθανατίσει κάθε συναισθηματική στιγμή που έρχεται με το μωρό. Το πάθος της για τη φωτογραφία δημιουργία αφότου έγινε μαμά, σύμφωνα με την ίδια!

«Στις 28 εβδομάδες, εγκατέλειψα τον γυναικολόγο μου και προσέλαβα μια μαία. Έχοντας μια τόσο ενδυναμωτική εμπειρία γέννησης στο σπίτι, η αγάπη μου για τη διαδικασία των γεννήσεων και η εκτίμησή μου για τις εικόνες που την απεικονίζουν πολλαπλασιάστηκε», δήλωσε η μαμά 5 παιδιών στο POPSUGAR. «Το καλοκαίρι του 2011, είχα την ευκαιρία να απαθανατίσω τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του φίλου μου στο σπίτι. Από τότε έχω φωτογραφίσει την άφιξη περισσότερων από 40 μωρών, την δημιουργία μαμάδων, μπαμπάδων, μεγάλων αδελφών και παππούδων. Έχω απαθανατίσει τοκετούς σε σπίτια, νοσοκομεία, κέντρα γεννήσεων – μια μάλιστα έγινε μέσα στο λεωφορείο όπως πηγαίναμε για το νοσοκομείο! Έχω παρακολουθήσει καισαρικές, φυσιολογικούς τοκετούς, πρόωρες γεννήσεις και γεννήσεις διδύμων – που είναι όλα μαγικά από μόνα τους ».
«Ελπίζω ότι όταν δημοσιεύονται τέτοιες εικόνες, ο αντίκτυπος να είναι διττός: να εκπαιδεύσει και να ομαλοποιήσει τη διαδικασία της γέννησης και ακόμα πιο σημαντικό να επισημάνει τις διάφορες επιλογές που έχουν οι άνθρωποι που γεννάνε σε σχέση με τον τρόπο, τον τόπο και με ποιον να γεννήσουν», είπε, προσθέτοντας: «Προσπαθώ να δείξω πράγματα που δεν είναι τόσο συνηθισμένα, να μιλήσω στους ανθρώπους, να θέσω ερωτήσεις και να ερευνήσω τις επιλογές τους. Νομίζω ότι η εντατική συναίνεση είναι υψίστης σημασίας για ένα θετικό αποτέλεσμα γέννησης και εγώ προσπαθώ να παίξω έναν ενεργό ρόλο βοηθώντας τους ανθρώπους να επιτύχουν όσο το δυνατόν περισσότερο».

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες που θα σας αφήσουν άφωνους!

Πηγή : babyradio.gr