Ραγίζει καρδιές το τραγούδι που ερμηνεύει ο Μανος Δασκαλάκη, πατέρας των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε διάστημα τριών χρόνων στην Πάτρα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ερμήνευσε το τραγούδι “υπάρχουν άγγελοι” όταν έφυγε απο τη ζωή και η 6 μηνών Ίριδα μετά την μικρή Μαλένα και ενώ είχε υποστεί ανακοπή και μικρή Τζωρτζίνα η οποια ωστόσο είχε καταφέρει να βγει τότε νικήτρια και να παλεψει με θάρρος και χαμόγελο για τη ζωή της. Οι στίχοι και η μουσική είναι του Γιώργου Καλιού.

Στο σχόλια στο youtube κάτω απο το συγκεκριμένο τραγούδι ειναι δεκάδες τα μηνύματα συμπαράστασης για τον πατέρα που έχασε τα αγγελούδια του.

“Ξεπέρασα τον εαυτό μου και έγραψα ένα τραγούδι αφιερωμένο σχετικά με δύο αγγελούδια που δεν είναι πια κοντά μας, μου βγήκε μέσα σε πέντε λεπτά το βράδυ εκείνο που αποχαιρετούσαμε τον μικρό άγγελο του κουμπάρου πλέον Μανος Δασκαλακης το αφιερώνουμε σε όλους όσους έχουν τους δικούς τους ανθρώπους εκεί ψηλά… Δεν μας ενδιαφέρει η προβολή τα like κτλ το μόνο που θέλουμε είναι να αγγίξουμε όλους αυτούς που έχουν τους δικούς τους αγγέλους εκεί ψηλά…” αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση ο στιχουργός και συνθέτης του τραγουδιού.

Ακούστε το:

πηγη: tilestwra.com