Υπάρχουν 4 Τύποι Σωματότυπων: Δες ΠΟΙΟΣ είναι ο Δικός σου και Βρες το Ιδανικό Ρούχο για Σένα.
Www.true.gr

Υπάρχουν 4 Τύποι Σωματότυπων: Δες ΠΟΙΟΣ είναι ο Δικός σου και Βρες το Ιδανικό Ρούχο για Σένα.

Η γυναικεία σιλουέτα και το σχήμα των γλουτών καθορίζονται από 4 γενετικούς παράγοντες. Δηλαδή, τη θέση της λεκάνης και των οστών, την κατανομή του λίπους, το μέγεθος και το σχήμα των γλουτιαίων μυών και τον τρόπο με τον οποίο οι μύες συνδέονται με τα οστά του ισχίου.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε το σώμα μας πιο ελαστικό, να αυξήσουμε τον όγκο του ή να απομακρύνουμε το υπερβολικό λίπος και να αποκτήσουμε την τέλεια σιλουέτα. Αλλά βέβαια, δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε κύκλο από ένα τρίγωνο σώμα.

Ωστόσο, μπορούμε ακόμα να επιδιώξουμε την τελειότητα, φορώντας τα καλύτερα ρούχα που αναδεικνύουν το σωματότυπό μας.

Τετράγωνο σχήμα

Η γραμμή του πυελικού οστού και του μηριαίου οστού είναι επίπεδη και δεν υπάρχει έντονη διαφορά στη μέση, καθιστώντας την εικόνα πλατιά.

Εάν οι γλουτοί σας είναι μικροί και δεν υπάρχει σαφής διαφορά μεταξύ μέσης-ισχίων-μηρών, ο σωματότυπός σας είναι τετράγωνου σχήματος.

Ποιο φόρεμα θα επιλέξετε

Επιλέξτε φορέματα πολλαπλών επιπέδων που δημιουργούν το εφέ όγκου. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε και βελούδινα υφάσματα. Εάν το φόρεμα έχει φιόγκο που δένει στο πίσω μέρος, είναι επίσης μια καλή επιλογή για να προσθέσετε όγκο εκεί που νομίζετε ότι λείπει.Στρογγυλό σχήμα

Τα ισχία φαίνονται αρκετά μεγάλα, σε σύγκριση με το υπόλοιπο της φιγούρας σας. Οι γλουτοί σας έχουν ένα ομοιόμορφο όγκο από πάνω μέχρι κάτω, στα ισχία.

Ποιο φόρεμα θα επιλέξετε

Προτιμήστε τα βαθιά ντεκολτέ και τα περίεργα περιλαίμια. Τα στρογγυλά, ογκώδη σχήματα δεν ενδείκνυνται και τόσο.

Ανάποδη καρδιά

Όσοι διαθέτουν αυτό το σχήμα, έχουν το μεγαλύτερο μέρος του όγκου συγκεντρωμένο χαμηλότερα στον ποπό. Η μετάβαση από τη μέση στους γοφούς είναι απότομη και δεν υπάρχει τίποτα περιττό στα πλάγια.Ποιο φόρεμα θα επιλέξετε

Προτιμήστε φορέματα με στυλ «αυτοκρατορίας» με ψηλή μέση. Κατάλληλα είναι επίσης τα φορέματα που έρχονται ως το γόνατο.

Σχήμα V (ανάποδο τρίγωνο)

Οι γραμμές των ισχίων και της λεκάνης είναι κωνικές προς τα κάτω, και η εικόνα μοιάζει με ανάποδο τρίγωνο. Εάν οι ώμοι σας είναι μεγαλύτεροι από τους γοφούς σας, πιθανότατα ανήκετε στο σχήμα V.

Ποιο φόρεμα θα επιλέξετε

Όταν επιλέγετε φόρεμα, να βεβαιώνεστε ότι το ύφασμά του είναι ελαφρύ και πέφτει μέχρι κάτω από το στήθος. Τα κοντά, ρετρό μεταξωτά φορέματα είναι επίσης πάρα πολύ ωραία.

Credit: brightside.me

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr