Υπαρχέι και άλλος τελικά: Ελληνας ηθοποιός αποκαλύπτει. Εχω πάει με 3.800 γυναίκες – Ερχονταν σπίτι 20-20 και γίνονταν όργια (φώτο)

Δεν είναι μόνο ο Γιάννης Σπαλιάρας, όπως φαίνεται, που έχει τον τίτλο του υπέρ-γυναικοκατακτητή. Αντίστοιχο τίτλο διεκδικεί και ο ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος, ο οποίος, όπως αποκάλυψε έχει πάει και αυτός με περίπου 4.000 γυναίκες.

Μιλώντας στο περιοδικό YES, ο ζεν πρεμιέ εξομολογείται άγνωστες πτυχές από την προσωπική του ζωή, αλλά και τρελά σκηνικά με θαυμάστριες που τρελαίνονταν και μόνο που τον έβλεπαν, όπως έχουμε δει να συμβαίνει με τον Σάκη Ρουβά.

«Έχω δει πούλμαν θηλέων, στα Καμμένα Βούρλα, να σταματά και τα κορίτσια να αρχίζουν να με κυνηγούν τσιρίζοντας. Να χώνομαι σε μαγαζί για να το σκάσω από την πίσω πόρτα και να έρχονται 70-80 μαθήτριες. Μου έσκιζαν τα πουκάμισα, γι’ αυτό και μετά άρχισα να φοράω δερμάτινα. Από ένα σημείο και μετά, είχα βαρεθεί να μου την πέφτουν και ήθελα κάπου να την πέσω κι εγώ», λέει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο περιοδικό.


Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν ξεπερνάει τον αριθμό ρεκόρ του Σπαλιάρα, ο οποίος στα 40 του δηλώνει ότι έχει πάει με 4.000 γυναίκες, ο Νίκος Ζιάγκος απαντά: «Βάσει υπολογισμών, στα 37-39 μου χρόνια είχα πάει με 3.200 γυναίκες. Μετά έγινα πιο επιλεκτικός, οπότε το πολύ να έχω πάει με 3.800. Με έχει φάει για 200 ο Σπαλιάρας. Αυτά δεν τα λέω εγώ, οι φίλοι μου έχουν κάνει τους υπολογισμούς».

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις του ηθοποιού δεν σταματούν εκεί. Οπως ο ίδιος λέει οι γυναίκες στο σπίτι που νοίκιαζε με φίλους του, οι γυναίκες έρχονταν 20-20 και γίνονταν όργια. «Μέχρι που βαρούσαμε τα τηλέφωνα επειδή δεν μπορούσαμε να κάνουμε άλλο σεξ και το σκάγαμε από την πίσω πόρτα και φεύγαμε. Όσο εντυπωσιακό και αν φαίνεται, από όλα αυτά μένουν πέντε πράγματα -οι πλάκες και τα γέλια με τους φίλους, παρά αυτό καθαυτό το σεξ. Εδώ μου έκαναν πρόταση να κάνω ταινία πορνό ταινία και αρνήθηκα». Και συνεχίζει: «Από 16 ετών, το πρώτο πράγμα που καταπολέμησα προκειμένου να είμαι προχωρημένος ήταν ο φθόνος. Και έκανα πειραματισμούς πάνω σε αυτό. Στα 17-18, κάποιες κοπέλες που ερωτεύτηκα πολύ τις έβαλα και πήγαν με άλλον άντρα μπροστά μου. Ήθελα να δω πώς θα νιώσω. Είδα πώς είναι ο φθόνος, τον πάτησα, τον απομυθοποίησα και δεν ξαναζήλεψα ποτέ».


Αποκαλυπτικός, όμως, ήταν ο ηθοποιός και στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τον αν τον φλέρταραν συνάδελφοί του: «Πολλοί. Έχω μια άποψη για την ομοφυλοφιλία, αλλά το θέμα είναι να σου πηγαίνει. Εμένα δεν μου πήγαινε. Οι μισοί μου φίλοι στο μόντελινγκ ήταν gay και κουκλάκια. Μια-δυο φορές προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι, αλλά έβλεπα ότι δεν μου έβγαινε. Το έβλεπα πολύ ουτοπικό. Γιατί να δοκιμάσω με το ίδιο φύλο ενώ δίπλα είναι το άλλο φύλο; Γιατί να έχω δεσμό με ένα αγόρι ενώ υπάρχει το κορίτσι;».

ΠΗΓΗ: superthema.com