Υπάλληλος σούπερ μάρκετ τραγουδά για πελάτες που περιμένουν στην ουρά
Www.true.gr

Υπάλληλος σούπερ μάρκετ τραγουδά για πελάτες που περιμένουν στην ουρά

Μία υπάλληλος αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Βρετανία ανέλαβε να ανυψώσει το ηθικό των πελατών που λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό περίμεναν στην ουρά για να κάνουν τα ψώνια τους.

Η 29χρονη Λουίζ Κρόφορντ από το Μπέρκσιρ ερμήνευσε το Son of a Preacher Man της Ντάστι Σπρίνγκφιλντ έξω από την είσοδο του σούπερ μάρκετ στο Μπράκνελ. Το βίντεο μάλιστα από την ερμηνεία της ανέβηκε στο Twitter όπου έλαβε πολλές χιλιάδες likes.

Η υπάλληλος που συνήθως εργάζεται στην υποδοχή του καταστήματος βγήκε στην είσοδο και άρχισε να τραγουδά δίπλα σε ένα μεγάλο ηχείο, ενθουσίασε τόσο πολύ τον κόσμο μάλιστα, που πολλοί είναι εκείνοι που ζητούν να της κλείσει συμβόλαιο κάποια δισκογραφική μόλις τελειώσει η περιπέτεια του lockdown.«Ήμουν λίγο νευρική που ερμήνευα μπροστά από τους συναδέλφους μου, αλλά μετά το πρώτο τραγούδι, έκανα είχα τόσο καλή αντίδραση. Ήταν ένα καταπληκτικό συναίσθημα και η ανταπόκριση στο διαδίκτυο ήταν απίστευτη», δήλωσε η 29χρονη στο FEMAIL και αποκάλυψε ότι η ιδέα να τραγουδήσει στους πελάτες του σούπερ μάρκετ ανήκε στη υποδιευθύντρια του καταστήματος.

Ανάμεσα στα άλλα τραγούδια που ερμήνευσε ήταν το Maggie May του Ροντ Στιούαρτ και το Flashdance What a Feeling της Irene Cara

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr