Υπάλληλος σούπερ μάρκετ στις παραιτήθηκε από τη θέση του, με τον πιο θεαματικό τρόπο θα μπορούσε να πει κανείς, καθώς το ανακοίνωσε από το μικρόφωνο.

Στην Ελλάδα ένα από τα πρώτα θέματα της επικαιρότητας είναι η φτωχή ηλικιωμένη που συνελήφθη επειδή πήγε να κλέψει τρόφιμα από σούπερ μάρκετ για να φάει, ενώ στις υπάλληλος γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, αποφάσισε να παραιτηθεί με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Την ώρα που το υπερ – κατάστημα ήταν γεμάτο πελάτες, έπιασε το μικρόφωνο του ταμείου, και άρχισε να απαριθμεί τους λόγους που παραιτείται από την εταιρία.

Το βίντεο ανέβηκε στο Tik Tok και μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral, ενώ γέμισαν σχόλια το προφίλ του υπαλλήλου με τον κόσμο να τον επαινεί για τον τρόπο αλλά κυρίως για τους λόγους που παραιτήθηκε.

Σούπερ μάρκετ: Viral στο tik tok το βίντεο με την παραίτηση του υπαλλήλου
Συγκεκριμένα στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ο υπάλληλος να φοράει τη στολή και το καπέλο του, όπου και μεταβαίνει στο μικρόφωνο λέγοντας: «Αποφάσισα να εγκαταλείψω την Walmart σήμερα. Δεν εργάζομαι για άτομα που κακοποιούν κάποιον με αυτισμό. Το Naperville Walmart είναι φρικτό».

Και συνεχίζει: «Προσοχή σε όλους τους εργαζόμενους της Walmart και στα μέλη της διοίκησης. Έχει πέσει στην αντίληψή μου ότι οι διευθυντές στο τμήμα παραλαβής ειδών δεν σέβονται τους υπαλλήλους τους και προτιμούν να κρύβονται πίσω από τα τηλέφωνα και να δηλώνουν απασχολημένοι. Αρέσκονται επίσης, να κοροϊδεύουν τους υπαλλήλους με αυτισμό και δεν σέβονται κανένας από τους εργαζόμενους. Επομένως, δεν πρόκειται να συνεχίσω να εκπροσωπώ άλλο αυτή την εταιρεία, οπότε φεύγω. Καλή σας μέρα».

@norobkai #fyp #walmart ♬ original sound – Gryphon