Υπάλληλος McDonalds με σύνδρομο Down βγαίνει στη σύνταξη μετά από 32 χρόνια και οι συνάδερφοι της ετοιμάζουν μια υπέροχη έκπληξη.
Www.true.gr

Υπάλληλος McDonalds με σύνδρομο Down βγαίνει στη σύνταξη μετά από 32 χρόνια και οι συνάδερφοι της ετοιμάζουν μια υπέροχη έκπληξη.

 

Μια εργαζόμενη στα McDonald ‘s της Μασαχουσέτης η οποία έχει σύνδρομο Down, έχει γίνει το πρόσωπο της αλυσίδας fast-food στην περιοχή, και η αποχώρησή της μετά τη συμπλήρωση 32 χρόνων εργασίας, έχει ξεσηκώσει τους πάντες!

Η Freia David έχει περάσει τα τελευταία 32 χρόνια σαν εργαζόμενη σε ένα τοπικό McDonalds στο Needham.

Έχει περάσει τη ζωή της σε ένα κέντρο υποστήριξης ατόμων με αναπηρίες, το Charles River Center. Το κέντρο είναι γνωστό για τις υπηρεσίες του. Παρέχει απασχόληση, επαγγελματική κατάρτιση και στέγαση σε σχεδόν 1.000 παιδιά και ενήλικες με αναπτυξιακές αναπηρίες, και τα McDonald ήταν από τις πρώτες εταιρίες που συνεργάστηκαν με τον οργανισμό με σκοπό να παρέχουν θέσεις απασχόλησης για εκείνους που τη χρειάζονταν περισσότερο.

freia-david-mcdonald27s


Η David ήταν μια αγαπημένη υπάλληλος, γι’ αυτό και η McDonalds έκανε ένα πάρτι για την συνταξιοδότηση της υπαλλήλου της, μερικές μέρες πριν από την επίσημη αποχώρησή της. Συνάδελφοι και πελάτες την πλημμύρισαν με δώρα, και είναι σαφές ότι θα λείψει σε όλους!

Η υπέροχη υπάλληλος έδινε χαρά στο τοπικό McDonalds τα τελευταία τριάντα χρόνια, αλλά ας ευχηθούμε να περάσει από δω και πέρα μια ήρεμη και χαρούμενη ζωή!

 


 

 

Πηγή: fumara.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr