Η Πρώτη Σχολή Γυμvής Yoga Είναι Πλέον Γεγονός. Χαμός στο Facebook με τις Πρώτες Φωτογραφίες.
Www.true.gr

Η Πρώτη Σχολή Γυμvής Yoga Είναι Πλέον Γεγονός. Χαμός στο Facebook με τις Πρώτες Φωτογραφίες.

Μία δασκάλα της ενθαρρύνει τις γυναίκες να γδύνονται για τα μαθήματα, λέγοντας πως αυτό μπορεί να αυξήσει την ερωτική τους ζωή, να βελτιώσει την αυτοπεποίθηση που έχουν και να τις ανακουφίσει από το άγχος.

Η Rosie Rees, 30, από το Perth της Αυστραλίας είχε πειστεί να γδυθεί αφού είχε γυρίσει από ένα ταξίδι στην Ινδία και η συγκάτοικός της της πρότεινε να δοκιμάσει.

Αφού παραιτήθηκε από την δουλειά της και άρχισε να κάνει μαθήματα yoga, η Rees λέει πως έχει περάσει την ιδέα σε εκατοντάδες γυναίκες μέσα σε τρία χρόνια και τώρα σκοπεύει να πάει την ιδέα και στις ΗΠΑ.

«Όταν δοκίμασα yoga για πρώτη φορά, σοκαρίστηκα από το πόσο επικριτική ήμουν απέναντι στο σώμα μου.»

«Δεν μου άρεσαν τα σημάδια, οι δίπλες στην κοιλιά μου και όλη η κυτταρίτιδα. Αλλά ένιωσα απελευθερωμένη και ελεύθερη.»Η Rosie ξεκίνησε την yoga το 2012 όταν δούλευε σε μία πιεστική δουλειά πάνω στα οικονομικά που την έκανε να τρώει, να πίνει και να καπνίζει περισσότερο από ότι θα έπρεπε.

Αφού χώρισε με τον φίλο της, πήρε την απόφαση να πάει στην Ινδία τον Ιανουάριο του 2013, όπου έκανε yoga 10 ώρες τη μέρα, 6 μέρες την εβδομάδα.

Έγινε χορτοφάγος, σταμάτησε να πίνει καφέ και μετά από δύο μήνες γύρισε για να διδάξει yoga στο Brisbane, όπου και έμεινε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ωστόσο, ήταν αυτά τα πρώτα μαθήματα με την συγκάτοικό της που την έκαναν να πιστεύει πως θα μπορούσε να αλλάξει πολλές γυναίκες.

Είπε: «Κατάλαβα το σώμα και την αναπνοή μου, ακόμα και την πιο μικρή κίνηση, την αίσθηση του αέρα στο δέρμα μου. Άρχισα να αγαπάω το σώμα μου όπως ήταν, το αποδέχτηκα και είδα τις ατέλειές μου σαν μοναδικό κομμάτι μου.»«Προσέγγισα ένα γνωστό στούντιο γιόγκα με την ιδέα της yoga αλλά η πρώτη αντίδραση ήταν αρνητική. Τους είπα πως ήθελα να αλλάξω την ιδέα του προκλητικού και να βοηθήσω τις γυναίκες να αποδεχτούν τον εαυτό τους.»

Τελικά, το στούντιο συμφώνησε και την άφησε να ξεκινήσει την τάξη της.

Λέει: «Η γυμνή yoga δεν είναι απλή yoga, είναι ένα πνευματικό ταξίδι που σε βοηθάει να κοιτάξεις βαθύτερα στην ψυχή σου. Θέλει κουράγιο, αλλά αυτό το κουράγιο μεταφράζεται σε καλύτερες ανθρώπινες σχέσεις.»

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες γυναίκες έχουν δοκιμάσει την τάξη της σε όλη την Αυστραλία. Τώρα, έχει προσκληθεί και στην Νέα Υόρκη για να διδάξει τον μοναδικό της τύπο yoga  και στις ΗΠΑ.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr