Είπε στους Φίλους του ότι θα την Σκοτώσει στο Ξύλο και θα τη Φωτογραφίσει. Η Φωτογραφία θα σας Σοκάρει.
Www.true.gr

Είπε στους Φίλους του ότι θα την Σκοτώσει στο Ξύλο και θα τη Φωτογραφίσει. Η Φωτογραφία θα σας Σοκάρει.

Ένας άντρας ξυλοκόπησε την γυναίκα του με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα και το κατέγραψε με την κάμερα του για να κάνει επίδειξη στους φίλους του. Τώρα αντιμετωπίζει 15 χρόνια κάθειρξης επειδή υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο Maxim Gribanov, 34, επιτέθηκε στην Anastasia Ovsiannikova στο σπίτι τους στην πόλη του Lebedyan επειδή του είπε πως ήθελε να τον αφήσει. Αφού την κλωτσούσε και τις έριχνε μπουνιές για πολλές ώρες, κατέγραψε τα φρικτά της τραύματα για να καυχηθεί στους φίλους του.

Οι σοκαριστικές εικόνες δείχνουν την γυναίκα να κάθεται στον καναπέ με φρικτά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα της. Αφού πήρε τηλέφωνο τις αρχές, η 28χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο γεμάτη μελανιές, εσωτερικά τραύματα και σπασμένα κόκαλα.Έπεσε σε κώμα και πέθανε μετά από έξι μέρες. Σύμφωνα με τους φίλους και συγγενείς της, η γυναίκα έψαχνε για καιρό το κουράγιο να αφήσει τον Gribanov επειδή είχε γνωρίσει κάποιον άλλον. Φέρεται όμως να φοβόταν πολύ την αντίδρασή του.

Για πολλά χρόνια την κακοποιούσε πολύ άσχημα. Την είχε αναγκάσει να αφήσει την δουλειά της και είχε απειλήσει τον πατέρα και αδερφό της πως αν κατήγγειλαν την κακοποίηση, θα την χτυπούσε.Αρχικά τον κατηγόρησαν για επίθεση λόγω των τραυμάτων της γυναίκας. Όταν όμως πέθανε, οι κατηγορίες άλλαξαν σε ανθρωποκτονία.

Τώρα αντιμετωπίζει μέχρι και 15 χρόνια κάθειρξης.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr