Ζευγάρι από gay παιδόφιλους υιοθέτησαν παιδί και το πουλούσαν επί 6 χρόνια σε κυκλώματα παιδεραστίας

Ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι που συμμετείχε σε μία διεθνή σπείρα παιδεραστίας με ένα γιο που αγόρασε παράνομα από τη Ρωσία, πιστεύεται ότι σχεδίαζε να αγοράσει και να εκμεταλλευτεί κι ένα δεύτερο παιδί.

Ο Mark Newton, 46 ετών, και ο 40χρονος Peter Truong, από το Cairns κακοποίησαν σεξουαλικά τον υιοθετημένο γιο τους και τον εξέδιδαν σε άλλους παιδεραστές σε όλο τον κόσμο από τότε που ήταν ενός έτους.

Ωστόσο, έχουν προκύψει νέα στοιχεία που δείχνουν πως το ζευγάρι σχεδίαζε να υιοθετήσει ένα δεύτερο παιδί δίνοντας το ποσό των $100.000 σε μια Μαλαισιανή παρένθετη μητέρα, σύμφωνα με το Mail Courier.

Η δημοσίευση ισχυρίστηκε ότι το σχέδιο συζητήθηκε στο Skype και στην υπηρεσία ανταλλαγής φωτογραφιών Flickr, μέσω της οποίας προσπάθησαν να πουλήσουν το γιο τους σε άλλους παιδεραστές για σεξ.

Ο Newton καταδικάστηκε σε 40 χρόνια φυλάκιση ενώ ο Truong σε 30, μετά τη σύλληψή τους το 2012 για σεξουαλική κακοποίηση του γιου τους και εμπορία του για σεξ σε διεθνή σπείρα παιδεραστών.


Η δικαστής Sarah Evans Barker δήλωσε ότι δεν θέλησε να περάσει τη δίκη από κριτική επιτροπή, επειδή θεώρησε ότι τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν πολύ αποτρόπαια για να ακουστούν.

Ο Truong έλαβε μειωμένη ποινή επειδή συνεργάστηκε με τις αρχές.

Το ζευγάρι κρίθηκε ένοχο ότι προσέφερε το αγόρι για σεξ σε τουλάχιστον οκτώ άνδρες στις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Γερμανία.

Ο Newton και ο Truong ζούσαν στην Καλιφόρνια όταν το αγόρι, το οποίο ήταν τότε έξι ετών, απομακρύνθηκε από αυτούς λίγο πριν συλληφθούν.

Όταν ο Newton καταδικάστηκε, η αστυνομία δήλωσε στο δικαστήριο ότι το αγόρι υιοθετήθηκε το 2005 με αποκλειστικό σκοπό τη σεξουαλική ικανοποίηση και για να το πωλούν για σεξ.


Η αστυνομία δήλωσε επίσης στο δικαστήριο ότι οι δύο άνδρες ανέβαζαν ενοχλητικές εικόνες και βίντεο στο διεθνές δίκτυο παιδεραστίας «Boy Lovers Network».

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότρυναν τους παιδεραστές να ταξιδέψουν στη Ρωσία, όπου θα μπορούσαν να πληρώσουν για να βιάσουν το μικρό αγόρι.

Το δίκτυο παιδεραστίας με το όνομα «Boy Lovers Network», είχε 70.000 μέλη παγκοσμίως προτού αποτελέσει αντικείμενο διεθνών επιδρομών που οδήγησαν σε συλλήψεις 670 ατόμων.

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr