Υιοθέτησαν 7χρονη για να πάρουν το κρατικό επίδομα και την βασάνισαν: Την βρήκαν δεμένη και πεινασμένη
Www.true.gr

Υιοθέτησαν 7χρονη για να πάρουν το κρατικό επίδομα και την βασάνισαν: Την βρήκαν δεμένη και πεινασμένη

Σε σοκ και φρίκη παρακολουθεί η Ρωσία την υπόθεση με την 7χρονη Ιρίνα που βρέθηκε βασανισμένη στο σπίτι της θετής οικογένειά της.


Σύμφωνα τη Mirror, ένας γείτονας της οικογένειας, ο Βλάντισλαβ Σκοροντούμοφ, επισκέφθηκε τυχαία το σπίτι της Νατάλια Ζουμπάτσιοβα, και «πάγωσε» όταν αντίκρισε σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού, δεμένο το 7χρονο κοριτσάκι δεμένο σε παιδικό κάθισμα.
Η ανάδοχη μητέρα Νατάλια Ζουμπάτσιοβα
Ο γείτονας που ήξερε την οικογένεια, αλλά όχι την ύπαρξη του μικρού κοριτσιού σχολίασε: «Τα πόδια της ήταν μελανιασμένα, ήταν σκελετωμένη. Δεν είχε τίποτα να πιει και στο πάτωμα υπήρχαν ούρα». Οταν δε ρώτησε τον θετό πατέρα της για το σκηνικό, εκείνος απάντησε ότι «δεν του ενδιέφερε καθόλου» και ότι την πήραν «από το ορφανοτροφείο και τους καταβάλλεται κρατικό επίδομα». Ο Βλάντισλαβ Σκοροντούμοφ πήρε με βία τη μικρή από το σπίτι και κάλεσε την αστυνομία η οποία συνέλαβε την ανάδοχη μητέρα.
Η ανάδοχη οικογένεια

Βίντεο από ρωσικά μέσα, δείχνουν την μικρή Ιρίνα να τρώει στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς ζυγίζει μόνο 9 κιλά, είναι αδύναμη, δεν μπορεί να μιλήσει ή να περπατήσει, ενώ δεν γνωρίζει ούτε πώς να πηγαίνει στην τουαλέτα. Στα πόδια της φέρει πληγές και έχει κρυοπαγήματα.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr