Υγειονομικός Σάλος με Διάσημο Εστιατόριο που Κατηγορείται πως Σέρβιρε Ανθρώπινα Μέλη σε Πελάτες.
Www.true.gr

Υγειονομικός Σάλος με Διάσημο Εστιατόριο που Κατηγορείται πως Σέρβιρε Ανθρώπινα Μέλη σε Πελάτες.

Όταν τρως σε εστιατόριο ξέρεις πως το φαγητό σου έχει ετοιμαστεί από επαγγελματίες που ξέρουν τι κάνουν. Οπότε για να σου σερβίρουν κοτόπουλο σημαίνει πως πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και πως αυτό που σου σερβίρουν είναι όντως κοτόπουλο.

Οπότε φανταστείτε την έκπληξη ενός πελάτη σε Κινέζικο εστιατόριο στην Ιταλία όταν κατάλαβε πως μάλλον είχε φάει ανθρώπινα πόδια!

Ο σερβιτόρος σ’αυτό το εστιατόριο ανέβασε μία τρομακτική φωτογραφία τραβηγμένη από την κουζίνα, στην οποία φαίνεται να είναι ένα ανθρώπινο πόδι σε αποσύνθεση μέσα σε ένα μπλε μπολ.

Δεν είμαστε ειδικοί, αλλά αυτό δεν μοιάζει με πόδι αρκούδας!Ο σερβιτόρος ισχυρίστηκε πως στην εικόνα υπήρχαν ‘νύχια αρκούδας’, που είναι ένα Κινέζικο πιάτο που σερβίρουν στο εστιατόριό τους. Όταν διαδόθηκε αυτή η φωτογραφία στο διαδίκτυο, ένας πελάτης ανέφερε το περιστατικό στις αρχές.Οι επιθεωρητές υγείας ερεύνησαν την καταγγελία αλλά αντιμετώπισαν φρικτές συνθήκες στο εστιατόριο. Βρήκαν 25 κιλά από κρέας και ψάρια αμφιβόλου ποιότητος μαζί με συσκευασίες καβουρόψιχας και βατραχοπόδαρων που είχαν λήξει. Εκτός από αυτά, ο επιθεωρητής είδε πως όλη η κουζίνα ήταν πολύ βρώμικη.

Δεν αναφέρεται αν οι ερευνητές βρήκαν ‘νύχια αρκούδας’ αλλά συνεχίζεται η έρευνα γα να διαπιστωθεί αν η εικόνα αυτή απεικονίζει ανθρώπινα πόδια. Δεν είναι ξεκάθαρο αν το εστιατόριο έχει κλείσει ή όχι.

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr