Ξύρισε το κεφάλι του, όταν η κοπέλα του έχασε τα μαλλιά της και της έκανε πρόταση γάμου μετά την τελευταία χημειοθεραπεία

Ο 24χρονος Λούκας Ντ’ Ονόφριο ήταν εκεί όταν διαγνώσθηκε με λέμφωμα Non Hodgkin η κοπέλα του. Το αρχικό σοκ, έδωσε τη θέση του, στο πείσμα και την επιμονή, για να νικήσουν την ασθένεια και να κερδίσουν τη ζωή τους πίσω.

Η Ταμάρα Μπρούζο στα 15 της γνώρισε τον Λούκας, ήταν η πρώτη της σχέση. Μια σχέση που κράτησε και μετά το σχολείο, ενάντια στις προβλέψεις. Λίγα χρόνια αργότερα ο καρκίνος της χτύπησε τη πόρτα. Σε όλη διάρκεια της θεραπείας, δεν χωρίστηκαν, στη χημειοθεραπεία, έχασε τα μαλλιά της, ο Λούκας ξύρισε το κεφάλι του. Έτρωγε το ίδιο φαγητό με τη κοπέλα του, βίωσε όσο πιο πολύ μπορούσε τη ασθένεια της Ταμάρα.

Την τελευταία μέρα της χημειοθεραπείας της, εκείνος μπήκε στο δωμάτιο του νοσοκομείου και το στόλισε με 100 κεριά και 60 μπαλόνια στα οποία είχε δέσει φωτογραφίες με τις στιγμές που οι δύο τους είχαν ζήσει τα τελευταία 6 χρόνια.

Οι φίλοι και η οικογένεια του ζευγαριού ήταν επίσης εκεί. Όταν η Ταμάρα μπήκε μέσα, εκείνος γονατιστός κρατώντας ένα μπουκέτο κατακόκκινα τριαντάφυλλα της ζήτησε να μοιραστούν το υπόλοιπο της ζωής τους… Συγκινημένη τον αγκάλιασε και φυσικά του είπε το πολυπόθητο «ναι»!

ΠΗΓΗ diaforetiko