Ξύπνησε από Πόνο στον Λαιμό και Πήγε γρήγορα στον Καθρέφτη. Το Λάθος της Προηγούμενης Βραδιάς του Κόστισε Ακριβά.

Μπορεί να έχετε ακούσει τις αστείες ιστορίες ύπνου που κάνουν οι φίλοι όταν κοιμούνται όλοι μαζί. Ζωγραφίζουν το πρόσωπο του πρώτου παιδιού που κοιμάται ή τοποθετούν το χέρι του σε ένα ποτήρι παγωμένο νερό. Και οι τρέλες συνεχίζονται.

Η τελευταία φάρσα που σαρώνει το Διαδίκτυο είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Υπάρχουν πολλές «προκλήσεις» εκεί έξω που μπορεί να έχουν ξεκινήσει ως κάτι διασκεδαστικό, αλλά στην πραγματικότητα θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών.

Η τελευταία φάρσα είναι αυτή που οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν. Όχι μόνο είναι τρομερά επικίνδυνο, αλλά έχει σοβαρές και διαρκείς συνέπειές. Μπορεί να προκαλέσει πολύ άσχημες ουλές και μερικές φορές μόνιμη βλάβη.

Ονομάζεται «η πρόκληση του ζεστού νερού» και προτρέπει ένα άτομο να πάρει ένα δοχείο βραστό νερό και να το ρίξει σε ένα άλλο ανυποψίαστο άτομο. Μια άλλη έκδοση λέει ότι το άτομο πρέπει να το πιει.

Χρειάζονται μόνο δευτερόλεπτα για το βραστό ζεστό νερό να προκαλέσει εγκαύματα τρίτου βαθμού όταν βρίσκεται στους 100 βαθμούς κελσίου. Δυστυχώς εμφανίζονται βίντεο YouTube που δείχνουν στα παιδιά πώς ακριβώς να πραγματοποιήσουν αυτήν την πρόκληση.


Δυστυχώς, ο οκτάχρονος Κιάρι Πάπα απεβίωσε τον Μάρτιο αφού τόλμησε να πιει βραστό νερό. Κατέληξε στο νοσοκομείο με τραχειοτομία, κώφωση και με χρόνια προβλήματα αποκατάστασης.

Ένας άλλος 11χρονος νοσηλεύτηκε τον Αύγουστο αφού όταν κοιμήθηκε οι φίλοι του του έριξαν ζεστό νερό πάνω του. Υπέστη εγκαύματα πρώτου και δεύτερου βαθμού στο λαιμό του.

Ένας 15χρονος και άλλα έξι αγόρια βρίσκονταν σε ένα σπίτι ενός φίλου για ύπνο και τα αγόρια έκαναν την πρόκληση του ζεστού νερού. Ο 15χρονος ξύπνησε κραυγάζοντας και φωνάζοντας όταν αισθάνθηκε τη απόλυτη αίσθηση καψίματος στο λαιμό του.

Είπε στον THV11: «Ένιωσα κάψιμο στο λαιμό μου. Πήγα στο μπάνιο και συνειδητοποίησα αυτό που είχε συμβεί.»


Ο έφηβος επέστρεψε στο σπίτι και η μαμά του τον έσπευσε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έφηβοι δεν κατάλαβαν πόσο ζεστό ήταν το νερό.

Από το περιστατικό, ο έφηβος είπε ότι οι άλλοι δεν είναι πλέον φίλοι του. Η μαμά του ικετεύει τους άλλους γονείς να μιλούν με τα παιδιά τους για τους κινδύνους των online προκλήσεων όπως αυτή που έβλαψε τον γιο της.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την ιστορία.

Credit: sharetap.it